Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozgarnietaa

nie kocham go już [?]

Polecane posty

Gość nierozgarnietaa

z punktu widzenia rozsadku pragne z nim zostac na zawsze.. z punku widzenia serca..JUZ GO NIE KOCHAM.. drazni mnie jego dotyk, pocalunki..nawet nie slucham gdy szepcze szczere wyznania.. nawet nie zauwazylam kwiatow ktore zostwil mi na lozku.. a seks.. modle sie o to by poszedl szybko spac..nawet nie mam na niego ohoty... On jest nieprzecietnie przystojny, a nawet mnie juz nie pociaga.. racja, jestem w stanie przyznac ze jest seksowny, jednak nie wywoluje we mnie porzadania.. mam wrazenie ze cos sie we mnie wypalailo..poleglam na tych wszystkich klotniach..mimo ze juz szare dni minely ja juz nie czuje tego co wczesniej.. to jest naprawde dobry czlowiek.... pragne go znow pokochac.. obwiniam siebie o to co sie ze mna stalo... jemu wmawiam ze wszystko jest jak zawsze..ale on cos przeczowa..im bardziej go odtracam, tym bardziej chce byc przy mnie, co wywoluje u mnie jedynie irytacje.. wiem ze nie znajde juz nigdy nikogo lepszego od niego bo on jest moim idealem..wiec dlaczego sercE uschlo..co zrobic.. czy da sie to jeszcze odbudowac.. 4 wspólne lata... Cięzko bedzie mi to zakończyć, nie umiałabym mu jego powiedzieć.Tyle dla mnie poświęcił.. ja już nie mogę, nie chce go zranić.

Gość a co mi tam walnę prawdę
Chyba serio jesteś nierozgarnięta ( bo, że ortograficzne dno to widać na pierwszy rzut oka) Zapytam Jak chcesz być z facetem do końca życia nie kochając go, jak wyobrażasz sobie seks, skoro drażni cię dotyk i całusy, jak mogłabyś urodzić mu dzieci ? ? Żal mi tylko tego faceta, że kocha taką emocjonalną łajzę. Czemu nie przerwiesz tego pseudo związku ? On da sobie radę. Wyliże rany. A może to TY boisz się zostać sama ?