Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkolenie bhppp

Nie byłam na szkoleniu bhp - studia

Polecane posty

Gość szkolenie bhppp

A niedługo koniec semestru, sesja. Czy będę miała problemy?

U mnie na politechnice to oznaczało nie uzyskanie zaliczenia semestru.

Gość Etain Blaithin
nom, niestety. ale to obowiązkowe na pierwszym roku.

Gość szkolenie bhppp
iii w żaden sposób nie da się tego zaliczyć teraz?:( to prywatna uczelnia...

Gość Etain Blaithin
możesz sobie sama sfinansować kurs. albo, jak pracujesz na etacie, to w firmie Ci mogą zrobić szkolenie.

Gość anna karenina ;
a skąd my mamy wiedzieć? idź i się dowiedz. u mnie na polibudzie też było to warunkiem zaliczenia semestru

Gość anna karenina ;
szkolenie jest na początku, jakbyś była inteligentna to byś sobie chociażby zwolnienie lekarskie załatwiła z odpowiednią datą i odbębniła to szkolenie innego dnia. a teraz co, ja to bym Cię wyśmiała gdybyś po takim czasie ze zwolnieniem przyszła :D

Gość Etain Blaithin
anna karenina- dokładnie, studia to nie przedszkole, gdzie cię będą za rączkę prowadzić. trzeba było pilnować terminów, a teraz to cóż... za rok też będzie rekrutacja :P

Gość szkolenie bhppp
słyszałam, że czasami robią tak, że dają referat do napisania itd. jeśli chodzi o szkolenie w związku z podjęciem pracy, to jak najbardziej mam taką opcję, całkiem realną zapytam w szkole nie oceniajcie od razu, ja tylko pytam u mnie nie było na początku roku:) to PRYWATNA szkoła:P

Gość anna karenina ;
jak prywatna to zwalniania z myślenia i bycia obowiązkowym? fajnie :D Etain Blaithin - dokładnie tak. na studiach trzeba samemu pilnować swoich spraw ;)

Gość szkolenie bhppp
rekrutacja jest też w lutym:) ojojj to nie państwowa szkoła.. spokojnie

Gość Etain Blaithin
jak na PRYWATNEJ jest to ja nie wiem, ale to chyba też uczelnia dla dorosłych i samodzielnych. Chyba, że to jakiś oddział specjalny macie :P anna karenina- ano trzeba tylko nie do każdego to dociera :P słyszałam ostatnio, że normą stają się wizyty mam studentów w dziekanatach, bo "dzieciaczki" nie potrafią nic same załatwić :D ja bym chyba ze wstydu umarła, ale cóż... co kto lubi :)

Gość szkolenie bhppp
ktoś miał podobny problem jak ja?:)

Gość anna karenina ;
Etain Blaithin - no ja raz się przyznam, że matkę do dziekanatu posłałam ale byłam po wypadku i leżałam połamana w szpitalu :P a tak to tylko pierwszorocznych z rodzicami widywałam na kampusie :D jestem na 4 roku a do mojego kolegi matka po każdej nawet wejściówce na laboratoria wydzwania i pyta jak mu poszło :D

Gość Etain Blaithin
anna karenina- to jesteś usprawiedliwiona ;) też znam kilku takich meldujących ;) - i to głównie są panowie, dziewczyny są jakieś bardziej samodzielne.

Gość getytunrtuerue
ja tez mam problem bo wrocilam na studia i jako roznice programowa mam zaliczyc az 4 wyklady!! Nie wiem czemu, bo mialam na pierwszym roku bhp i na pewno nie 4 godziny, nie wiem gdzie mam sie teraz zglosic z tym, w dziekanacie jak zwykle ja wiem wiecej od nich....

Gość lollineska
pewnie dostaniesz jakis material z ktorego bedziesz musiala odpowiadac- tzn z tego, co bylo na bhp. u mnie ludzie tez co niektorzy nie mieli bhp i poszli do dziekanatu. bhp prowadzil samorzad "jakis-tam". a w ogole jak nie masz bhp- to niezaliczony semestr.

Gość a ja tez tak mammmmm
Idź do prowadzącego kurs i poproś o wpis do indeksu, zazwyczaj nikt nie robi z tym problemów. Ja miałam 2 kursy na 1 i 2 stopniu studiów i na obu nie byłam a dostałam wpis ;)

Gość marociak
Szkolenie można odbimbać na kilka sposobów. Generalnie zakres i jakość szkoleń jest różna, a niestety te z zakresu BHP polagają jedynie na złożeniu podpisu na liście. Tyle.

Gość petert
Być może wystarczy odbyć takie szkolenie online.? Np. firma http://www.bhpex.pl oferuje szkolenie poprzez wideokonferencję lub e-learning.

Gość harcerka321
Cześć :) Takie szkolenie możesz wykonać tutaj http://krajowy.biz/firma,bhp-duo-s-c-przedsiebiorstwo-zaopatrzenia-i-uslug-bhp :)

Gość gość
Są obowiązkowe, ale bez jaj, wszystko sobie załatwisz. A ogólnie czy studia mają sens? Nie macie wrażenia, że 90 proc. kierunków nie daje zupełnie nic poza papierkiem mgr? Jest przesyt, nie ma dla tych ludzi pracy, więc i tak zostają na kierunkach podstawowych.