Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaSary789

czerwone plamy u dziecka srednicy 0.5mm .Co tomoze

Polecane posty

Gość mamaSary789

byc wychodza coraz to nowe jedne sa okragłe inne rozlane ..Moze ktos miał do czynienia z takimi dziwnymi plamkami?

Gość a ile dziecko ma???
napisz więcej na ten temat?ile ma kiedy najczęsciej wychodzą ?moze to reakcja na kosmetyki,nowe jedzonka.Podaj wiecej szczegółów

Gość mój synek ma 3,5 m-ca
no ale 0.5 mm to raczej kropeczki, a nie plamy.

Gość mamaSary789
ma 3 latka no oze troszke za mało podałam przyjrzałam sie temu dokładnie teraz bo śpi to te plamy nieregularne sa na 2 -3 cm a te okragłe na 1 cm tak mniej wiecej

Gość mamaSary789
wychodza tak od 2 dni po 1 ,2 .Nie byłam u lekarza bo dopiero ostatnio przestała byc chora i boje sie kolejnej infekcji a do dzieci zdrowych z plamkami jej nie przyjma.

a gdzie te plamki są umiejscowione? albo jakaś alergia albo hmmm może ospa najlepiej rano zadzwoń do przychodni i to opisz to ci podpowiedzą co robić

Gość mamaSary789
jedna pod uchem druga na szyji 3 na brzuszku z lewej strony 4 w pachwinie cała pupa nozki tak 5 plam

Gość mamaSary789
pewnie rano zadzwonie tym bardziej ze weekend sie zbliza ,a na kiszonego ogórka moze miec uczulenie? chociaz zawsze jada ogorki...

wybroczyny: jak uciśniesz plamkę to ona nie robi sie jasna,tylko pozostaje w tym samym kolorze cały czas - ktoś pisał wyżej o wybroczynach

a to nie szkarlatyna? lokalizacja plamek się zgadza a gorączka, ból gardła czy mdłości towarzyszą temu? ehhh miała napisać co to i cisza :/