Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra....

Mój 15 letni brat schlał się!

Polecane posty

Gość masakra....

Pierwszy raz mu się to zdarzyło.Wracam dzisiaj razem z mamą do domu, ona z pracy ja ze szkoły i spotkałysmy się i moj brat dobrze wie ze w tych godzinach wracamy. Mimo to siedzial z kumplem, w kuchni. Ten leżał na stole udawał ze jest spiacy,myslalam ze tak tylko a oni byli pijani... Moja mama wyczuła po zachowaniu , chciala zeby chuchnął ale młody zjadł chipsy i zabil zapach tym. Ubierali sie do wyjścia i nagle jego kolega rok starszy zaczął sie chwiać, przytrzymałam go. Matka od razu wielka panika, grozby, krzyki itd. Mimo to brat poszedl z nim i jak sie okazało chlopak zarzygał całe schody i chodnik przed blokiem, zas moj brat siedział jak menel przy piwnicy (wypil podobno 5 kieliszkow wodki)i rzygnął na podloge! Poinformowal nas o tym sasiad-plotkarz przez domofon :/ Wstyd jak nie wiem...Dzwonilam do jego kolegi nie odbierał, nie wiem czy cos mu sie nie stalo.Do domu ma 5 km aż. Brat twierdzi ze policja go zabrala... Matka jutro chce isc do jego rodzicow,mimo ze ich w ogole nie zna :/ Musialam to z siebie wyrzucic jestem zła :/ co byscie zrobili na miejscu mojej mamy? ojciec jest za granicą

Gość blastaa
tak, Twoja mama dobrze robi. Niech pójdzie do rodziców tego kolegi i z nimi pogada. A co do tego, że się schlali - mój brat też pierwszy raz w tym wieku się upił. Każdy chce spróbować, chłopaki pewnie niekoniecznie wiedzieli ile mogą, a chcieli wiedziec jak to jest. teraz juz wiedza i maja nauczkę na przyszłość, bo znają swoje granice

Gość masakra....
On juz wcześniej popijał.Nie raz miał "faze". Mnie ten chłopak troche denerwuje bo on to tylko melanzyki itd.Siedział raz i moj brat zaczal sie z nim zadawać i teraz ma zagrozenia, choc wczesniej mial pasek. Zle z nim jest.Myslicie ze ta rozmowa cos da? Mimo wszystko boje sie ze cos mu sie stalo :o ps. w porownaniu do niego to jestem zakonnicą chyba :D:D w życiu raz zanurzyłam język w piwie :P a jestem starsza o 3 lata;)

Gość masakra....
up

Gość alelele
chrzanisz masz slabego brata jak 5 kieliszkow wypil.Lol 15 lat?Ja w tym wieku z kumplami po 5 browarow wypijalem albo wiecej niz cwiare hahahaha co za oferma na kogo chcecie kapowac na normalnych ludzi?????????????

Gość kugol
lol 5 kieliszkow i rzyga haha w takim wieku juz dawno bylem po inicjacji z innymi mocniejszymi srodkami

Gość Duchowo Mocny
ja cie.....!!!! 15 lat i alkoholik!!!

Gość masakra....
alelele no i chwalisz sie czy zalisz ze wyrastasz na menela? Ja na nikogo nie chce kapowac. A co robi matka, nie moj interes.

Gość Duchowo Mocny
a ma małe IQ jeżeli dał sie złapać

Gość masakra....
u nas słaba głowa jest rodzinna, ja po jednym piwie zrzucam ciuchy i wskakuje na stół