Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbb

czy byłybyście z facetem, który charcha do umywalki???

Polecane posty

Gość bbbbbbbb

tyle razy temu debilowi (sorki za slownictwo) mówiłam, by tak nie robił.... nic nie pomaga... jeszcze sie glupie stawia.... brudas, flejtuch... nienawidze go!!!! załuje że sie z tym idiotą związałam :-(

Gość Grzegorz L. z Warszawy
a co to znaczy charcha kur­wo?

Gość bbbbbbbb
pieprze, jak to sie pisze.... wiadomo o co chodzi....

Gość CHIńSKICH!!!!!111
CHYBA CHARkA

Gość Fajna niespodzianka :)
Ja akurat uwazam ze sa gorsze wady niz charkanie do umywalki :P ...nie musisz przy nim stac jak do umywalki pluje, wystarczy wymagac zeby to "cos" porzadnie splukal ;) Nauczcie sie, kobitki, przymykac oko na drobiazgi ... a jak nie to czekajcie dalej na krolewicza z bajki :D

Gość coctail zone
Tak, pod warunkiem, że po sobie sprząta... Mojemu zdarzy się siknąć do umywalki, jak ja okupuję wc i wielkiego problemu z tego nie robię, bo wiem, że po sobie wszyściutko wyczyści :)

Ja też uważam, że są gorsze wady niż charkanie do umywalki... mało tego samej nieraz mi się zdarzy :D

Gość A ja wypowiem się
tragedia, w życiu bym nie była z takim facetem...mało tego mój np. nie opuszcza deski klozetowej...wszędzie zostawia szklaneczki jak coś wypije..hmm do czego by się tu jeszcze przyjebać??? a i to ja mu piorę majtki i skarpetki...tragedia chyba muszę zakończyć ten związek.!!! kurwa dziewczyno w jakim ty świecie żyjesz??? Za to ta kawka podana do łóżka z rana ,mniam;. i wszystkie jego ,,wady,, znikają w tym momencie.

Gość sraaaanie w baniee
wiesz, jak kogoś nie kochasz i nie chcesz z nim być to Ci sama jego obecność doprowadza do szału już nie mówiąć o charkaniu do umywalki....

A mi u mojego przeszkadza to że po pierwsze nie opuszcza deski a po drugie nie umie tak sikać żeby nie pochlapać sedesu i płytek obok. Mamy bardzo małe WC jakieś 80cm szerokie więc te jego siki są nawet nie płytkach ściennych do metra wysokości!!!! Nie wiem jak on sika że tak chlapie.

Gość masakraaaa
z rozpylacza daje.. :P