Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynówk@

Co sądzicie o chłopaku...

Polecane posty

Gość cytrynówk@

który pomaga rodzicom,kupuje różne rzeczy od najtańszych po kilka tyś złotych,opłaca rachunki itp.pomaga fizycznie przy gospodarstwie pomimo że ma własną prace,sam na siebie mało wydaje a wzamian od rodziców dostaje wsparcie duchowe?

chcesz przeczytać , ze jest naiwny i powinien inwestować w siebie oraz panienki?

jeśli ma ma tyle pieniędzy by utrzymać siebie i rodziców to dlaczego nie

Gość cytrynówk@
no właśnie na siebie już nie ma bo nie ma większych potrzeb!

Gość cytrynówk@
nikt nie ma zdania???????

Gość Honorataaa
ahaa czyli tu chodzi o to, ze ma nie wydawac na rodziców tylko na Ciebie? :D

Gość cytrynówk@
haha i tu się mylicie nie chodzi o dziunie:)tylko o niego!

Gość cytrynówk@
jestem jego przyjaciólką,owszem ,on ma dziewczynę,ale nie o nią mi chodzi tylko o niego!ale niektórzy mają ograniczony pogląd

Gość Honorataaa
przeciez jak on nie widzi w tym problemu, niczego mu nie brakuje WG NIEGO to po co go chcesz na sile uszczesliwiac ? jego sprawa i jego pieniadze, jak mu dobrze tak to ok

Gość cytrynówk@
teraz mu dobrze a czemu nie pomysli o przyszłości coś dla siebie odłożyć...Ja mam wogóle wrażenie że Ci rodzice go wykorzystują,ja sobie nie wyobrażam,aby moi chcieli ode mnie kase,albo ja od swoich dzieci ...never

"teraz mu dobrze a czemu nie pomysli o przyszłości coś dla siebie odłożyć...Ja mam wogóle wrażenie że Ci rodzice go wykorzystują,ja sobie nie wyobrażam,aby moi chcieli ode mnie kase,albo ja od swoich dzieci ...never" Czy ktokolwiek z nich łamie przepisy prawne, ze wtryniasz swój nos w cudze sprawy?

Gość cytrynówk@
szczerze jestem jego przyjaciółką,bardzo mi na nim zależy...kiedyś nas coś łączyło ale to było daaawno,a teraz dzieli nas odległość,on ma dziewczynę którą podobno szalenie kocha ...no a ja mam narzeczonego.Z nim zwierzam się listownie

Gość cytrynówk@
i nie chce żeby kiedyś żałował

Gość jacy dobrzy wszyscy
ciekawe jakby któraś była żoną takiego,sama by zakładała tematy....wiem co pisze i wiem co na mysli ma autorka

Gość cytrynówk@
oj widać że na kafe to mają wzięcie tylko tematy prowo,a normalnie to słabiutko,niczego nie idzie się dowiedzieć

Gość didiii
mnie by to przeszkadzało,powinien oszczędzać na mieszkanie w przyszłości na ślub itp

A co na to JEGO dziewczyna? zastanawiałaś się? Jeśli jej to nie przeszkadza to dlaczego ciebie to tak interesuje.?

JA MYŚLĘ ŻE JEST PORZĄDNYM I KOCHAJĄCYM SYNEM. DOSTAŁ DUŻO MIŁOŚCI OD SWOICH RODZICÓW I TO PROCENTUJE W PRZYSZŁOŚCI. A TY TO PEWNIE JAK SIĘ TWOJA MATKA Z OJCEM ZESTARZEJĄ TO DO DOMU STARCÓW ICH ODDASZ?

Piszesz "wsparcie duchowe". A co mu wg, ciebie mają jeszcze dać? Po 1 dostał to co jest najcenniejsze-- ŻYCIE 2 wychowanie i miłość rodzicielską 3 wykształcenie Resztę można sobie dopowiedzieć.......

Gość nnnooot
takich pomocnych, pracowitych chłopaków już nie ma !! zostały same wybrakowane chamy i prostaki leniwe i wulgarne😭

Gość hehe...
oczywiście to dobrze świadczy o facecie,ale też uważam że rodzice nie powinni tak naciągać dzieci

Gość Opaal
Chlopak jest super. Sam pomaga rodzicom, na sile tego nie robi, prawda? Wiec w czym problem? sadze, ze autorka moze nie wiedziec czy on odklada, czy nie, bo chyba chlopak jej sie nie spowiada. A poza tym skoro on daje forse rodzicom, to moze oni w jego imieniu ta forse jakos lokuja. Mysle ze nie nalezy wtracac sie w cudze zycie, a szczegolnie w cudze pieniadze. Swoich problemow nie masz?

Gość cytrynówk@
rodzice go o tą kase proszą,a że nie oszczędza to wiem stąd bo raz była sytuacja,gdy miał jechać ze swoją dziewczyną na dyskotekę, ale nie pojechali bo nie miał kasy.. a gdy był w wojsku to kochana rodzinka przyjechała go odwiedzić,ale to on musiał dać na paliwo z tego co miał zaoszczędzone,a wiadomo jak niskie pieniądze dostaje się w wojsku tzw.żołd. nie mówie mu co ma robić,nie wtrącam się,tylko tu chciałam poznać zdanie ludzi na ten temat

Gość mała -miii
dla mnie to jest wykorzystywanie

Gość ja sobie nie wyobrażam
żeby od dziecka brać kasę

Gość koniecświata
a co? lepiej żeby znalazł pasożyta z dziurą między nogami i tylko na niego zapier­dalał? rodzina to rodzina! a kochanka czy inna przybłeda to chwilowa rozrywka!