Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diadro

JAK INTELIGENTNIE DOJEBAC DAWNEJ PRZYJACIOLCE?

Polecane posty

Gość diadro

znalysmy sie pieprzone15lat.ona z domu patologicznego.matka,ojciec pili,rodzenstwo pozabierane.nie wazne.dla mnie liczyla sie nasza przyjazn.nie to ze ona nie ma kasy, ciuchow itp itd..byla u niej tak zla sytuacja ze czasem z samego rana bralam psa na spacer kupowalam chleb i im zanosilam! Wiele razy w rozny sposnb jej pomagalam.przyjaznilysmy sie bardzo.potem jak ona zaczela pracowac stala sie wielka pania bo zarabia! Nie pamietala juz tego co bylo.ja mialam juz wtedy dziecko meza.pieniadz ja tak zmienil ze nawet na moj slub nie przyszla4lata temu.teraz ni z gruchy ni z pietruchy chce sie spotkac.mialam plan by sie spotkac z nia i jej troche podopierdalac ale teraz juz sama nie wiem czy po prostu nie olac.mialam do niej wielki zal ale jeraz dawno mam ja w dupie.

Gość Jaaa*
zapewne spotkanie nie bedzie bezinteresowne... widzisz tak to jest pomagasz starasz się a potem dostajesz kopa... sama wiem po sobie tylko ja zlewam ludzi od jakiegoś czasu... mam jedną przyjaciółkę resztą gardze bo są fałszywi!!!

Gość Jaaa*
hmmm to ileż ona zarabia że tak cwaniakuje... ciekawa jestem :O

Gość ^Tancerka^
a ona jak była tak zostanie dziadówą...

Gość diadro
dobre heh...no widzisz jak nie miala nic to ja bylam do rany przyloz a teraz huj..zeby jeszcze jakas prezesowa byla

Gość pamietaj
moja droga "Jak dziad odżyje, to cię torbą zabije"

Gość zemsta jest głupia
Mam wrażenie, że jej zazdrościsz, bo się czegoś dorobiła, może to tylko wrażenie, ale...

Ja osobiścia napsiałabym wiadomośc " Przypomniałaś sobie o mnie po tylu latach? Czemu ma słuzyc to spotkanie bo nie sądzę aby bylo bezinteresowne..? Poświęciłam swój czas dla Ciebie wiele lat temu, czego do dzis nie doceniłaś, a teraz mam z kim spędzać wolny czas!

Nie spotykaj się z nią jeśli nie chcesz, ale nie bądź świnią i nic jej nie mów. Rozumiem że wyrządziła ci krzywdę na swój sposób, że zawiodłaś się na niej i to jej możesz powiedzieć ale nie ma co chować urazy...

Gość Jaaa*
zgadzam sie i dopisz na końcu: " Mój czas jest zbyt cenny by poświęcać go sklepowym "

Gość diadro
nie zazdroszcze jej bo nie mam czego..macie racje olac ja

Gość zemsta jest głupia
Wiesz... zamiast myśleć o niej, pomyśl o sobie. Twój język i prostactwo. Z tym da się coś zrobić. No, ale jeśli wolisz rozwijać "talenty" chamstwa i złośliwości - droga wolna. Tylko, co to tak naprawdę Tobie da?

Gość diadro
dziekuje za rady:-)

Gość diadro
dziekuje za rady:-)

Mój czas jest zbyt cenny by poświęcać go sklepowym Tylko osoba bez mózgu mogłaby coś takiego napisać. Lepiej jest milczeć niż pisać takie tępe teksty, które z inteligencją nic nie mają wspólnego...

Gość diadro
dobra dobra nie wyzywac sie tu;-)

Gość a ja tez tak mammmmm
Ja bym się spotkała i powiedziała "Ooh zdziwiłam się, że się odezwałaś, masz pewnie teraz innych przyjaciół ze swoich sfer, co cię podkusiło żeby sobie o mnie przypomnieć"?

Gość Halolololoha
Inteligentnie ? dojebac ?zważywszy na twoje słownictwo to nie .Trzeba sie najpierw u c y w i l i z o w a c !!!!!!!.

Gość ale po jasna cholere bedziesz
sie z nia spotykac, zeby jej "dojebac"? Zignoruj ja calkowicie i nie pokazuj, ze budzi w Tobie jakiekolwiek emocje - to bedzie najlepsze "dojebanie":)

tez miałam przyjaciolke 8lat... teraz na ulicy udaje ze mnie nie widzi:O szkoda gadać