Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam

ANTYDEPRESANTY a jazda samochodem

Polecane posty

Gość Duchowo Mocny
nie masz sie czego bac to normale!! PAMIETAJ ZE TRZEBA CZASU ZEBY LEK ZACZOL DZIAŁAC POPRAWNIE!!! nie wolno sie wycofac po paru dniach!! patrz na depresje załuzmy cierpisz dwa lata i co myslisz ze jak wezmiesz pare tabsow to nagle ustapi

Gość pytanko mam
skandynawia a u SSRI (cital i asertin) strasznie mnie pobudzały, byłam ciągle jakby nabuzowana, rozdygotana

Gość pytanko mam
duchowo ale ja nie odstawiam leku, po prostu wracam do lekarza mówię mu jak sprawa wygląda i ten zamiania mi lek na inny. I co miesiąc mam inny lek.

Gość pytanko mam
jestem jak królik doswiadczalny... ale jak mowisz ze to normalne to mnie troche uspokoiłeś. Myślałam już ze coś z moim lekarzem jest nie w porządku i myslałam juz o zmianie doktorka

Gość pytanko mam
witajcie chciałabym odswiezyc temat bo za 2 tyg ide do psychiatry i chcialabym mu może zasugerowac jakiś lek ktory faktycznie nie wpływa na jakość jazdy samochodem.

to fakt ze na dzialanie lekow (zwlaszcza coaxilu )trzeba poczekac bo pierwsze efekty widac po okolo 2,3 a u niektorych pacjentów i po 4 czy 5 tyg brania. kolejna sprawa-jesli wierzysz i swiecie jestes przekonana ze cos dziala-to zaufaj pomoze Ci nawet wit c.;)) zycze wszystkim powodzenia i jak najszybszego pozbycia sie tego ochydztwa jakim jest depresja...oby kazdy Wasz dzien byl lepszy od poprzedniego o ciut gorszy od nastepnego:) i zeby swiecace slonko znow wywolywalo usmiech na buziach:) :*