Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka8889

Czy wasi meżowie pracuja na ciężarówkach ?

Polecane posty

Gość anka8889

Witam , moj maż za jakiś czas chce iśc do pracy na cięzarówke :( ponieważ jesteśmy w ciężkiej sytuacji finansowej . Jak wy sobie radzicie bez męza ? czy pracujecie ? macie dzieci ?

Gość kobieta.pracująca
Mój mąż pracuje na ciężarówce. Rozładowuje z niej towar 8 godzin. Te 8 godz, 5 razy w tygodniu chyba wytrzymasz.

Gość anka8889
aha

Gość kiziazyzia
a ja jestem spedytorem i powiem Wam ze praca kierowcy jest cieżka.' oczywiscie co innego jak jeździ naczepą, co innego dostawczym czy busem...no i po kraju czy po europie. ale ogólnie moge powiedziec ze najciezej ma kierowca tira. na kraju z reguły na weekendy zjezdzają do domu, a na miedzynarodówce to raz dwa w miesiacu. podziwiam ich zony i dzieci....bo naprawde czasem mają ciężko.

Gość Mama Nasturcja
moja kolezanka ma męża który jeździ Tirem po Europie. Ciężka sprawa, nie każdy by wytrzymał. Ona juz sie przyzwyczaila ale jesto to spory wysilek i dla niego i dla niej, emocjnalny. Z dzieckiem musi sobie radzic praktycznie sama, czy jakas choroba czy cs..

mój były mąż był kierowcą tira i z tego powodu się rozwiedliśmy, niestety nie wytrzymał i zdradził :( dlatego teraz żadnych kierowców