Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM BISEKSUALNA!!!:(:(:(:(

JESTEM BISEKSUALNA!!!:(:(:(:(

Polecane posty

i co ja mam teraz robić?:( związać się z kobietą czy facetem??? Z kobietą już byłam... teraz mnie do facetow ciągnie...

ja naprawde mam problem bo mam silne konflikty wewnetrzne a to prowadzi do zaburzeń!!! :O:O:O

Gość BodekXXXX
musisz sie zwarzyć!!

Gość Wiedźmak Plugawiec
Masz zryty beret. Nie ma czym się martwić, takich odmieńców jak Ty jest niewielu. Najwyżej kilka procent całej ludzkości.

co to znaczy zwarzyc?:( i czy jak kochałam sie tylko z kobieta, to jestem jeszcze dziewica czy juz nie?:(

Gość BodekXXXX
zwarzyc w sloganie znaczy powiesic

Wiedźmak, dlaczego tak uwazasz?:O Freud mial na to teorię - homofoby zostają homofobami bo mają najsilniejszy pociąg do osob tej samej plci i nie akceptują tego, więc zaczynają nienawidziec gejow :O

nie znam takiego sloganu :O nie chce sie wieszac, chce to inaczej rozwiazac!:(

Gość a jak cię ciągnie?
seksualnie czy emocjonalnie? możesz się kochać i z mężczyzną, i z kobietą? a czy wyobrażasz sobie związek, codzienność też i z mężczyzną, i z kobietą?

z tą co byłam to emocjonalnie bardziej, zresztą byl to toksyczny związek, fizycznie mnie nie pociagała, chociaz lubialam sie z nią calowac, ale jak sie kochalysmy, to nie mialam orgazmu, a ona zawsze miala, bo umialam o nia zadbac :(:(

a fizycznie pociągają mnie tylko męskie lesbijki :) i tacy męscy faceci! ale nie kochalam sie z facetem, tylko z kobietą, wiec jestem dziewicą czy nie?:(:(

no codziennosc sobie wyobrazam z OSOBĄ ktora kocham

Gość a jak cię ciągnie?
fizycznie jesteś dziewicą, chyba że ta dziewczyna przerwała Ci błonę za pomocą wibratora/dildo/palców wydajesz się być bardzo młoda, a orientacja seksualna potrafi się kształtować jeszcze grubo po dwudziestym roku życia, zatem nie panikuj, spotykaj się trochę z dziewczynami, trochę z chłopakami, zbieraj nowe doświadczenia, a czas przyniesie Ci odpowiedź, co tak naprawdę lubisz i z kim powinnaś się związać na stałe :)

Gość zabawne....ania?
pieprzysz 3 po 3 dziffko, niestem 1--% hereto a ty sie lecz :D {czesc]

Gość zabawne....ania?
100% mialo byc*

co to znaczy niestem?:O nie , zadna ania :O no,mam 20 lat, to juz powinnam wiedziec :( i wczesniej uwazalam ze jestem hetero ale sie w niej zakochalam :(

Gość a jak cię ciągnie?
dopiero 20 lat :) jak napisałam, ustabilizuje Ci się to wszystko GRUBO po dwudziestce, za jakieś 5-8 lat, tym bardziej, że dopiero zaczynasz

mam nadzieję bo to jest meczace :( pociąga mnie ten swiat bardzo... uwielbiam wprost gejów!:) ale z drugiej strony chcialabym miec faceta bo ona mnie bardzo zranila :(

Gość a jak cię ciągnie?
nie myśl, że kobiety są be, a faceci cacy i teraz znajdziesz miłego chłopca, bo dziewczyna Cię zraniła... są skurwiele faceci i dobrzy faceci, jak i wredne suki i miłe dziewczęta słuchaj lepiej, co Ci dyktuje organizm i poeksperymentuj, żebyś potem się nie pomyliła przy wyborze partnera/ki na całe życie

Gość Wiedźmak Plugawiec
Homoseksualizm jest zbędny i bezużyteczny. Nie ma tutaj nic do nienawidzenia. Proste stwierdzenie faktu.

a jak cię ciągnie? - a Ty jakiej orientacji jesteś jeśli można spytać? nie uważam tak, ale to bylo bardzo zle doswiadczenie, ale nie zaluje w sumie. w sumie plec nie jest dla mnie istotna.

wlasnie ze homoseksualizm jest piekny bo to nie poped do rozmnazania a prawdziwa milosc :O zresztą nawet wsrod zwierząt jest wiele przypadków, więc to dzielo natury a nie wymysl czlowieka :O zrobiony zostal eksperyment. Homofobom i facetom, ktorzy mieli do tego neutralne podejscie pokazana 3 scenki - seks hetero, lesbijski i gejowski. obie grupy mialy erekcję przy seksie hetero i les. ale przy seksie gejów, homofoby mialy 2razy potężniejsza erekcje przy seksie gejowskim, podczas gdy grupa neutralnych facetów - żadnej :) pozdrawiam :)

Gość a jak cię ciągnie?
biseksualna, przy czym ustabilizowało się to u mnie dopiero około 26 roku życia, wcześniej przeszłam przez etap trans (nie akceptowałam swojej kobiecości, czułam się mężczyzną kochającym kobiety), potem les, po 20-tce zainteresowali mnie również mężczyźni dziś procentowo mam tak 30% zainteresowania kobietami, ale tylko erotycznego, związku z kobietą bym nie chciała, bo mam silnie zakorzenione podziały ról w związku na damskie i męskie, 70% seksualnie za mężczyznami jestem mężatką, oglądam się za kobietami tak samo jak za innymi mężczyznami, ale bez żalu, że musiałam wybierać, czy coś takiego :)

mi tez to wlasnie przeszkadzalo, ze nie bylo takiego podzialu ról, nie czulam sie bezpiecznie, nie czulam sie dziewczyną do konca, ona tez wymagala traktowania jak dziewczyna a nie jestem facetem i nie chcialam sie tak zachowywac, jesli wiesz o co mi chodzi.

Gość a jak cię ciągnie?
pewnie, że rozumiem :) lecę spać, jeśli będziesz chciała pogadać, to zajrzę tu jutro

Gość Wiedźmak Plugawiec
gdyby homoseksualiści zniknęli jednego dnia z powierzchni planety nie byłoby to żadnym uszczerbkiem dla ludzkości. Gdyby zachowania heteroseksualne były w zaniku, ludzkość przestałaby istnieć. Pomimo swojej samoświadomości ludzie nie mają wpływu na swoją seksualność. W społeczeństwach demokratycznych, gdzie człowieka uważa się za jednostkę wolną, może on wybierać na partnera kogo chce. Jest niestety pozór, bo homoseksualiści np. mają zaklepane tą samą płeć. Zupełnie jak makaki, pingwiny, czy inne zwierzęta u których występuje to zjawisko. Nie ma żadnego rozsądnego uzasadnienia dla istnienia tego zjawiska. Natura wykopuje ludzi poza nawias, czyniąc z nich większych odmieńców niż kolorowych. Tych ostatnich dało się przepchnąć, a homo pomimo wielu już pokoleń nie. Nawet w społeczeństwach wysoko rozwiniętych, wyzywanie kogoś od homoseksualistów, jest obelgą. Homoseksualiści zamknięci są w klatce swojej seksualności i nie mają na to wpływu, zupełnie jak zwierzęta.

wiedzmak, nie masz absolutnej racji. zrobione zostaly badania psychologiczne. własnie w innych krajach, których za mordy nie trzyma KK nie ma tego problemu, np w holandii, niemczech itd. przyklad- w ksiązce do niemieckiego był rozdzial - zycie rodzinne czy cos w tym stylu. w oryginale był obrazek dwoch panow i podpis = Markus mieszka ze swoim partnerem. a w przekladzie polskim cenzura tego nie dopuscila. SZOK! ciemnota i zacofanie.

Dobranoc i dzięki za odpowiedź :)