Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

@Patrycja@

Czy kobieta może przyjaźnić się z mężczyzną? Jakie jest Wasze zdanie?

Polecane posty

Gość zielona laska
Tylko jeśli: 1. facet ma żonę którą bardzo kocha 2. przyjaciółka go nie pociąga 3. przyjaciółka jest mniej atrakcyjna od jego partnerki 4. on jest gejem 5. on jest aseksualny

no pewnie, ze moze - wiem to z wlasnego doswiadczenia i znajomych, gdzie sa takie przyjaznie nie ukrywam, ze kilka sie popsulo. przez to, ze pojawilo sie uczucie

Czekam na więcej opinii. Ja utrzymuje przyjaźń z facetem, tyle że nie widujemy się na żywo są to rozmowy na skypie często bardzo długie.

Gość Zdaniefaceta
Tylko jesli jest tak brzydka , że nawet po pijaku nie ma sie na nia ochoty. No i nie ma żadnych cech wew, ktore byłby pociagajace.

Gość strzech
czsem facet moze chciec przelecieć kobietę mniej atrakcyjna niż jego partnerka bo np zrobi mu cuda z kutasem czego nie robi jego partnerka więc zakladanie że jak jest mniej atrakcyjna niż jego np żona to jej nie przeleci to moze tylko wymysleć gimnazjalistka co malo wie

Gość Samotny28l
Kobiety, które staram się poderwać ciągle starają mi się mówić, że "jestem fajny, ale nie w ich typie" i dodają "lubię Cię, zostańmy przyjaciółmi". Puszczam to mimo uszu i dalej staram się je uwodzić. One zaczynają mnie unikać i kontakt się zrywa. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że dla mnie takiej przyjaźni nie ma. No chyba, że z siostrą, kuzynką.

Gość anty fanka
nie, bo potem skonczysz jak jennifer, zrobi ci dzeicko, zepsuje figure, a do slubu bedziesz go przymuszac 2 lata:P

Gość Daim
tylko miedzy gejem a lesba...

Gość Roman29
Oczywiście, że jest możliwa pod warunkiem, że czasami idą do łóżka!

Ja tam myśle że jest możliwa. mam 24 lata, a przyjaźnie się z 30 latkiem. Trzeba tylko umieć.

Gość vjbf jhshjbjh
Ja przyjaźniłam się z facetem 11 lat do pierwszego pocałunku. Potem wszystko się popsuło:(

Gość akt prawny ulg
nie. Nawet jak mi się facet nie podobał a był fajny i ja chciałam tylko po kupmelsku się spotykać i tak mnie podrywał co nie znaczy że chcieli ze mną chodzić ale zachowanie seksualne było zawsze. Czasem się trafiają takie maślaki aseksualne to być może się da. Ale na pewno nie z facetem o dużym temperamencie.

nie moze. nei ma przyjaxni miedzy kobieta a mezczyzną. predzej czy później jedna ze stron bedzie myslała co by było gdyby. no i kobiety czesto kokietują swoich facetów przyjaciol. nie ma przyjaźni damsko-męskiej , niestety taka prawda.

Nie istnieje taka przyjaźń. Z reguły jedna z osób czuje coś więcej, i dlatego się przyjaźni, a druga uważa, że to bezinteresowne, i bez podtekstów. Po prostu przyjaźń damsko męska nie występuje w przyrodzie :) Tutaj ciekawy filmik, pokazuje kto wierzy w taką przyjaźń ;) http://youtu.be/T_lh5fR4DMA

Może, ale tylko przez internet. W prawdziwym świecie zawsze prędzej czy później taka przyjaźń okazuje sie nieszczera i wychodzi, że facet jednak ma nadzieję na seks, albo że lubi sie pokazać w moim towarzystwie bo dobrze wyglądam :o

Mogą sie przyjaźnić, ale tylko wtedy, kiedy oboje nie są dla siebie atrakcyjni, nie czują pociągu do siebie.

Gość nie mogą. zawsze ale to
zawsze po czasie przynajmniej jedna osoba zacznie czuć coś więcej, nawet jeśli przyjaciel jest obiektywnie nieatrakcyjny. przyjaciel dostrzeże w tej drugiej osobie coś więcej, coś czego inni nie dostrzegają.. i pojawia się uczucie 🖐️

Gość GyaGya
oczywiście że może :) w moim przypadku jest tak że mam więcej kolegów niż koleżanek. mam też przyjaciela, widujemy się, rozmawiamy, ja doradzam jemu a on mi. mówi mi gdy ma jakiś problem z dziewczyną, kiedy nie wie co ma robić. cieszę się że mamy ze sobą tak dobry kontakt :) aha.. i nie uważam się za brzydką, niczego mi nie brakuje ;) a i mój przyjaciel jest normalnym facetem :) także jeśli ktoś mi mówi że to niemożliwe - śmieję mu się w twarz :)