Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konserwatorqa

Zakupy w Almie, Piotrze i Pawle oraz Auchan gwarancją zdrowego jedzenia.

Polecane posty

Gość konserwatorqa

Nie wiem jak można być takim idiotą, aby kupować w Biedronce, Stokrotce czy innych syfiastych dyskontach. Obrzydzenie mnie bierze już na sam widok tych obskurnych budynków, czy wy nie macie jakiegoś minimalnego poczucia estetyki? :o

Gość sanszajnrege
Minimalnego poczucia estetyki może nie,ale za to minimalną pensję

Gość konserwatorqa
Bez przesady. Jeśli zaoszczędzisz na dobrym jedzeniu, to te same zaoszczędzone pieniądze wydasz potem na lekarzy, którzy na gwałt będą odsączać Cię z toksyn, cholesterolu i innych złych substancji. Oszczędzać na czymś, dzięki czemu żyjesz - to dopiero skrajna lekkomyślność. Samochód też tankujesz olejem słonecznikowym, bo taniej? :o

Gość sanszajnrege
Nie tankuję, bo nie mam. I nie chodzi o oszczędzanie na jedzeniu, tylko przykładowojak ktos ma na utrzymaniu dzieci, a pensja niewielka, to ciężko zaopatrywać się w Almie

a czym się różni makaron malma z biedronki a malma z auchana?:D powiem ci czym ceną można mądrze robić zakupy i wybierać to co się opłaca w biedronce kupuję środki czystości i papier toaletowy:P

Gość glupie gadanie ze w biedronce
jest gorsze jedzenie :o nie prowokuj autorko :o Ja osobiście nie kupuję ani w biedronce ani w lidlu ani w tesco bo u mnie w miescie te 3 supermarkety to dno. Puste pułki i brak wyboru. W biedronce nie kupię wszystkiego co chce a nie będę biegała po 3 sklepach żeby zrobić zakupy i tylko dlatego tam nie kupuję. Bardzo lubię robić zakupy a auchan, tam jest taki wybór, że zakupy zrobię w chwili i nie jest tam tak drogo

Gość konserwatorqa
Nie mówię o produktach tego samego producenta. Ale jeśli ktoś mi mówi (jak w temacie niżej), że koncentrat pomidorowy z Biedronki równa się Pudliszkom albo Kotlinowi.. :o Albo ich woda mineralna.. no nie powiecie, że jakakolwiek woda za 0.80 gr jest warta choćby powąchania.

a ja kupuję różne wody mineralne (a w biedronce jest tania woda stołowa:P ) najważniejsze żeby kupować różne rzeczy, jak raz kupisz żywca to następnym razem kup nałęczowiankę.

Gość co to za mlodziez teraz
a gdzie ci tu ktos napisał o koncentracie? bo ja jakos nie widze:P wiadomo, że lepiej kupować zdrowe jedzenie( jest droższe ) ale nie każdego na nie stac;) nie dlatego ,że sa idiotami:P i w "tanich" sklepach faktycznie produkty tej samej marki sa tansze niz gdzie indziej - ja po to własnei do nich zaglądam.

Gość no ja zycze ci zebys
niala wiecznie kase bo jak nie bedziesz miala to depresje masz gwarantowana z powodu obnizenia poziomu zycia,a wiesz kasa dzis jest jutro jej nie ma i trzeba sobie radzic,i mozesz miec ekstra prace za fajna kase ale jak ------8czego nie zycze) dopadla by cie jakas choroba np. stwardnienie rozsiane czy cos w tym stylu ,ktora uniemozliwila by ci prace to zdziwilabys sie ze nie stac cie na alme pozdrawiam i wspolczuje zawezonego umyslu

Wg rankungu Auchan to market gdzie mozna kupic NAJTANSZE jedzenie. W Biedronce jest duzo zdrowych, smacznych rzeczy. W Piotrze i Pawle super herbatki ktorych nie ma gdzie indziej, w Almie bajery na polepszenie samopoczucia :)