Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addison_sheperd

odszkodowanie w Wielkiej Brytanii

Polecane posty

Gość addison_sheperd

czy orientujecie się, jak wygląda sprawa z odszkodowaniami w wielkiej brytanii? podczas porannego biegania pogryzł mnie w nogi pies mojej sąsiadki, musiałam jechać do szpitala i założono mi szwy. wiem, że sąsiadka jest ubezpieczona itd (co prawda nie wiem, czy t eż na taki wypadek), chciałabym się ubiegać o odszkodowanie. mam jakieś szanse? co mam zrobić?

Gość konserwatorqa
No chyba logiczne, że jeśli chcesz odszkodowanie, to musisz zgłosić się do miejsca, w którym jesteś ubezpieczona? :o Oni dadzą ci kasę ze składek, które odciągasz i zajmą się ściągnięciem należności od sąsiadki. Mózgu nie masz? Dzwoń i się dowiaduj, każda firma ubezpieczeniowa działa inaczej :o

Gość addison_sheperd
ubezpieczalnia zapłaci mi za leczenie itd. a odszkodowania już nie wypłaci ?

Gość neutrogena
nie wiem, ja kiedys w takim wypadku korzystalam z uslug firmy sos bphc (tu masz adres:http://www.sos-bphc.com/) moze tobie tez zdolaja pomoc. ja akurat korzystalam z ich uslug jak staralam sie o odszkodowanie, kiedy przewrocilam sie w sklepie bo na podlodze byla wylana woda.

Gość LordWilshire
Odszkodowanie zawiera codziennie serwowanie zestawu na five o'clock, milordzie.

Gość addison_sheperd
dzięki za odpowiedzi ;) spróbuję z ta firmą sos bphc, może załatwią mi tez herbatkę o piątej ; p

Gość neutrogena
spoko, daj znać jak poszło. trzymam kciuki! z tego co wiem, możesz wypełnić formularz na stronie i tam opisujesz to, co ci sie stało a oni ci powiedzą, czy w ogóle jest o co "walczyć". powodzenia!

Gość addison_sheperd
no jak mi sie nie uda, to podam psa do sadu a co! ;) ale na razie jest ok. wypelnilam formularz na stronie tego sos, odpowiedzieli mi, ze sprawa jest jak najbardziej do wygrania i teraz czekam na odpowiedz w sprawie odszkodowania, jakie mi zaproponuja

Gość majkel_united
ja szukam firmy, ktora zajmie sie moja sprawa - mojego syna popchnieto w przedszkolu tak, ze upadl na podloge -wbily mu sie zabki w podniebienie, ja od razu pojechalem do przedszkola, policja i pogotowie wezwana, dyrektorka w wielkim fochu, ze o co mi chodzi, to sie zdarza,,, MASAKRA . prosze o info jak ten SOS sie sprawdzi

Gość activka
majkel_united, to jakas okropna historia!!!1 az ciezko uwierzyc

Gość majkel_united
no niestety prawdziwa... dlatego szukam jakiejs porzadnej firmy, ktora sie tym zajmie, bo ze strony przedszkola nie moge liczyc zupelnie na ZADNA pomoc!