Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasikowo27

Morze - Ostrowo pensjonat AGATA - był ktoś?

Polecane posty

Wybieramy się w tym roku z mężem i małym dzieckiem do Ostrowa położonego między Karwią a Jastrzębią Górą. Poczytałam informację o tej miejscowości ze jest cisza i spokój a na tym mi zależy. Po przewertowaniu ofert noclegów w Ostrowie mój wybór padł an Pensjonat AGATA na ul.Dębowej. Czy jest ktoś kto tam może nocował? Jakie warunki? Czy wszystko ok? Polecacie? Plisssska napiszcie jakieś opinie.

Gość na zdjęciach wygląda
schludnie, ale trochę daleko od morza...

Gość powinno byc ok
Ogólnie Ostrowo to bardzo fajna miejscowośc na wypoczynek. Mała - więc nie ma dzikich tłumów, za to blisko na Hel, do Trójmiasta, na Kaszuby. Kwater i pensjonatów jest do wyboru - ja byłam z 5 razy i ze wszystkich byłam zadowolona. Tak więc chyba nie masz się czego obawiac Na stronie pensjonatu nie widzę aby był internet wi-fi, ale to chyba nie jest najważniejsze?

To akurat nie jest dla mnie ważne bo nie mam laptopa ;) głównie chodzi mi warunki w sensie czy jest czysto, czy mili gospodarze, o opinię kogoś kto tam kiedyś był...

Gość też myślę o Ostrowie
Jaka plaża? Kamienie czy miękki piasek? czy dresów nie za dużo? ogólnie napiszcie kto był w ostrowie.

Gość nie podam ;)
Ja też myślę o Agacie :) Wydaje się, że mają fajne zaplecze dla dzieciaków, a mam dwójkę. A spacer nad morze przez las jest chyba samą przyjemnością :) Jaka tam jest plaża? Czysta? Ładny piasek? Jakie zejście? Ktoś był w Ostrowie?

Gość gość
Witam.ja Nie polecam pracy w tym pensjonacie, ponieważ obiecują 2000 ,- pensji płacą na godzinę 4,5 ,-. Wysprzątać im cały dom w celu rekrutacji, a potem do widzenia, mówią, że sami sobie poradzą. Nie polecam nikogo do tej pracy w tym pensjonacie. a jeżeli mają problem rodzinny to niech nie wyżywają się na pracownikach

Gość gość
ja doszlam z Karwi do Ostrowa morzem w Karwi najpiekniejsza plaza jaka widzialam bliziutko morza 5 minut drogi z pensjonatu...

Gość gość
Witam ja rowniez moge napisac opinie na temat pobytunw ostrowie. I tym samym ostrzec ludzi przed dom wczasowy Majówka znajdujacy sie na ul. Nowa 42 - zostalam tam okradziona w tym roku (kilka tys. zl). Osoba ktyora to zrobila miala dorobiony klucz do pokoju. Poza tym jezeli wybieraci sie wlasdie tam to nie patrzcie na zdjecia ktore umieszczone sa na roznych portalach, zdjecia nie sa takie same jak rzeczywistosc. W pokojach brudno, czajnik ogolnodostepny i brudny ze strach z niego wode pic, parawany mega stare, koce brudne. Po domu kreca sie podejrzane osoby. Ogolnie najgorsze wakacje w moim zyciu. Za taka kase znajdziecie cos o duzo lepszym standardzie. NIE POLECAM !!!!

Gość gość
Chodzimy z Ostrowo do Karwi lub w drugą stronę do Jastrzębiej Góry. Tylko że morze co rok zabiera więcej lądu to przykre.