Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuśkaaa

konto w pko

Polecane posty

Gość martuśkaaa

słuchajcie wczoraj 10 stycznia dostałam wypłatę 950 zł , 11 stycznia zrobiłam rachunki na kwotę 890 zł z gorszami, więc powinno mi zostać jakieś 50 zł na koncie, dziś wchodzę na ipko a tam : środki dostępne : - 939,02 saldo : - 939,02 co teraz mam robić ????

Gość a ta wypłata wpłynęła na
konto? Jeśli tak, to zadzwoń pod numer podany na stronie i wypytaj w czym rzecz

Gość polly_ana_2255
wyglada na to ze nie dostalas tej wyplaty

a jak płaciłaś rachunki to ile miałaś na koncie? Wejdź w szczegóły rachunku i wszystko tam będzie napisane przecież na co ile zapłaciłaś i jaka prowizja była. Pewnie wzieli też opłatę za prowadzenie rachunki i obsługę ipko a także za karte płatniczą.. ale tam wszystko jest rozpisane przecież

Gość gdyby nie dostała, nie mogłaby
zrobić przelewow, możliwe ze ściągneli 2 razy

Gość martuśkaaa
10 dostałam wypłate, jest w szczegóły rachunku - wypłata za 12/2011 950 zł, następnego dnia zrobiłam przelewy, sprawdzałam szczegóły rachunku bo wszystko jest napisane co płaciłam i ile i jak byk powinno mi zostać te 50 zł a jest kwota na minusie, poczekam jeszcze i jak nic nie będzie to pójdę do banku, a tak wogóle to chce zrezygnować z pko , w jakim banku najlepiej mieć konto ???

Gość martuśkaaa
musztarda sprawdzałam i pisze nierozliczone transakcje - brak transakcji !!!

byleby nie pko co ja się z nimi miałam monitoring - minus 50zł z konta także uważaj na nich, zamknięcie konta nie jest bezpłatne;/

ale przecież w szczegółach transakcji jest po każdej wypłaci saldo rachunku. To ile w tym saldzie po ostatniej wpłacie masz? Jest to 50 zł? Bo od czegoś początkowego po każdej wpłacie odejmowali i dali to saldo. Więc skąd ten minus?

Gość martuśkaaa
ale to chyba powinno byc napisane ze zabierają te 50 zł ile kosztuje zamknięcie konta ???

eeeeeeeeeeeeeeeetam korzystam z nich od lat i nie mam żadnego problemu

nie wciskajcie kitu, niedawno likwidowałam jedno konto i żadnej opłaty nie było

Gość martuśkaaa
teraz chyba zaczynam rozumieć, bo jak dostałam wypłatę to miałam saldo po transakcji -47,37 zł, po zapłaceniu rachunków mam -939,02 to by się zgadzało tylko kurdę czemu znikło mi te 50 zł

prześledż jeszcze raz wszystkie transakcje i na pewno dojdziesz gdzie to twoje 50 zł. I narzekasz na bank, w którym masz 47 zł a robisz rachunki na 800 parę??? :)

haha, może to kara za poprzedni debet to 50 zł. Bo wygląda na to, że miałas debet skoro po wpłacie twojego wynagrodzenia saldo wynosiło ... 47 zł. A przecież za debet się płaci

Gość huhiuhi
bo jak dostałam wypłatę to miałam saldo po transakcji -47,37 zł jestes glupia, ze nie wiesz co to oznacza? to oznacza, ze przed wyplata musialas miec debet na ok. 1000zl, wiec wyplata go pokryla i nie masz nic na plusie:D

Gość polly_ana_2255
dokładnie wychodzi na to że miałaś debet przed wpłynieciem wyplaty. debet w pko bp oprocentowany jest 22%

nie ma to, jak rzucić mięsem i od razu lżej na duszy :( Skoro saldo miałaś minus 47 plus rachunki ktore opłaciłaś plus prowizja za każdy przelew, to właśnie tyle ci na minusie wychodzi... ciesz się, że w ogóle przy minusowym koncie mogłaś cokolwiek opłacić. I znów ci to skredytowali... Za długi niestety się płaci, nie znikają ot tak, bo raczyłaś tam konto założyć. Żegnam, bo widzę, że racjonalne wytłumaczenie nic tu nie da. A ty wściekaj się dalej