Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenutka32

Odsprzedam ubranka TUBIFAST na AZS

Polecane posty

Gość lenutka32

Witam, moze juz slyszeliscie o ubraniach dla atopowcow, ktore sie zaklada na emolient, mozna stosowac na mokro lub na sucho, zabezpieczaja przed drapaniem i fenomenalnie trzymaja wilgotnosc skory dzieci atopowych Pomogly nam wyleczyc zaawansowane azs z ktorym sobie sterydy nie radzily. My je stosowalismy przez pierwsze 3 tygodnie w dzien(musialy byc nawilzane kilka razy dziennie) i na noc a pod nie masc parafinowa. Teraz tylko na noc i na dzien 2 razy w tygodniu. Skora wyglada super, bez diety i bez mocnych sterydow. Te ubranka trzymaja dlugo wilgoc, sa bariera przed alergentami i minimalizuja drapanie. Nie wierzylam, ze cos tak prostego moze byc skuteczne. Nam pomogly, moze pomoga jeszcze komus. Mam do odsprzedania 2 komplety zupelnie nowe, nie otwierane , rajstopy i polgolf z rekawiczkami na wiek 6-24 mce. lenutka32@wp.pl

Gość Mama Tyma
Czy masz może jeszcze te ubranka do sprzedania?

Gość gość
Mam do odsprzedania ubranka tubifast: 2 pary rajtuzków i 3 pary bluzeczek + czapeczka gratis. Wiek 6-24 miesiące. Ubranka nie zniszczone, założone kilka razy.

Gość gość
Interesuje mnie zakup takich ubranek. Podaję telefon 889085670 i a-mail ifena@interia.pl