Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12345612

bialaczka

Polecane posty

Maju .............przytulam Cie mocno 👄 badz dzielna , o to Cie tylko prosze

Wiesz, stawiasz przed nami zadanie i łatwe i bardzo trudne zarazem... Bo cóż to trudnego dla człowieka, który ma minimum empatii napisać kilka słów wsparcia w takiej sytuacji? Niby niewiele... Każdy, kto czyta te słowa łatwo może sobie wyobrazić taką sytuację, przeżycie, ciężar, żal i wszystko inne... Ale z drugiej strony jakich słów użyć, żeby Tobie naprawdę zrobiło się choć trochę lepiej? To strasznie trudne i nie miej pretensji, proszę, jeśli nie damy rady tego zrobić.... Takie wydarzenie to jedna z niewielu tajemnic, które pozostały do zrozumienia na tym marnym padole.... Niech WIARA, wiara w to, że spotkacie się jeszcze kiedyś w lepszym, innym świecie, niech ta nadzieja trzyma cię i nie zostawia .... Odejście bliskiej osoby, szczególnie odejscie przedwczesne jest bardzo smutne, niesprawiedliwe i złe. Trzymaj się i miej NADZIEJĘ...

Gość vcb cdbdfv
Białaczka to bardzo ciężka choroba. Ból po stracie zostanie w Tobie na zawsze, po prostu z czasem się do niego przyzwyczaisz. Siostra nie będzie już więcej cierpiała. Pamiętaj o niej i żyj w życiu tak, abyś była z siebie dumna, Twoja siostra też.

Gość eryeryery
wiesz co, jak mi zmarła bliska mi osoba to nie byłam w stanie funkcjonować normlanie, jeść, nie mówiąc o włączeniu komputera!!! Kłamiesz bezczelnie! Pewnie znów kolejne badanie socjologiczne, albo pisanie reportażu do gazety. Ludzie, nie odpisujcie jej. Nie miałaby co robić, tylko pisać na kafeterii, jasne! Oczwyiście odpisze że ona jest inna, że naprawdę zmarła jej siostra bla bla

ty eve cos tam nie kazdy jest identyko tak jak ty kompa nie mozna wloczyc jak chem poogladac nasze wspolne zdjecia to z nieba mam je wziasc

Też myślę że kłamie :) I co, rodzice rozpaczają w pokoju obok, a ona sobie klika na klawiaturze? :) Kiedyś był podobny temat, okazało się że to badanie socjologiczne.

mowilam kuzwa ze mama z tata nie pomagaja bo im tylko chlanie w glowie i nic wiecej...jak mi nie wierzycie to nie musicie. ale ja zartow bym sobie z takiego tematu nie robila .......wogole do glowy mi to nie przyszlo a z reszta nie musicie mi wierzyc bo w koncu to nie wasza siostra nie

co niby ci na mysl przychodzi piszac dokladnie tak nie wierzysz twoja sprawa ale mnie to boli coraz mocniej wkoncu poco jak to nie twoja siostra