Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam przyczyn

Czy pielęgniarki

Polecane posty

Gość Szukam przyczyn

z racji predyspozycji, cech ktore mają koniecznych do wykonywania zawodu są w zwiazku z facetem inne niz przecietna kobieta? Sa twardsze, bardziej konkretne? czy jest jakas prawidłowość?

Gość nursyB
Nie zauważyłam, aby moja profesja zmieniła cokolwiek w kontaktach z mężczyznami. Jedynie może fakt, że pewne scenariusze typu "co by było gdyby" opierają sie nie tyle na jakichś fantazjach, a na opowieściach z życia naszych pacjentów. Warto posłuchać, zwłaszcza tych starszych, tyle można się nauczyć... Pozdrawiam wszystkie pigułki:-)

Gość ja pigułka
Wydaje mi się, że wykonywany zawód nie ma na to wpływu. Wnioskuję to z obserwacji siebie i koleżanek:) Ja jestem delikatną, wrażliwą i dość słabą kobietą. Podobają mi się więc mężczyźni troskliwi, silni i o równie silnym charakterze. Jest więc to wynik tego jaka jestem, jaka się urodziłam ponieważ zawsze taka byłam, nie nabyłam tych cech. Mój zawód nie miał na to żadnego wpływu.

Gość koniecświata
ale pielęgniarki też lubią od czasu do czasu męża w rogi walić! :-)

Gość Szukam przyczyn
Zostawiła mnie laska. Biegała za mną długo, a teraz jej się odwidziało. Nic złego jej nie zrobiłem, a raczej odwrotnie. Zastanawiam się tylko czemu tak sie stało i doszedem do wniosku, że skoro widzi różnych chorych na co dzień, różne operacje - to może jets taka twarda, może patrzy bardziej surowo niż inne kobiety?