Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia_20

Do kobietek które miały toksoplazmoze w ciaży.

Polecane posty

Witam, mam tylko jedno pytanko... Jestem w trugim trymestrze ciaży i mam silną toksoplazmoze, leki niestety nic mi nie pomagają i zastanawiam się jak będzie po porodzie... Czy bede mogła karmić piersią?

Gość o czym ty mówisz?
co znaczy leki nie pomagają?:O

Gość o czym ty mówisz?
niby jak się nasila? jakie leki bierzesz?

Gość a co ma do tego karmienie?
pewnie ze bedziesz mogla

biorę juz 5 miesięcy Rovamycine... igm nie spada tylko rośnie z 300podniosła sie na ponad 1000. No niby właśnie coś do tego ma karmienie piersią... Z małym wszystko jest dobrze... Lekarze nie widza u niego zadnych wad. Słyszałam ze przez pokarm może się zarazić... za dwa tygodnie mam wizyte to zapytam sie swojego gina...

Gość o czym ty mówisz?
no ale co jest nie tak? kiedy dowiedziałaś się o tym, że chorujesz na toxoplazmozę?

Gość o czym ty mówisz?
od 10 tc? przecież napisałaś chwilę wcześniej, że od 5 miesięcy:O kiedy dowiedziałaś się o toxo? jakie miałaś wyniki?

zle czytasz;/ napisałam ze 5 miesiecy juz biore leki... Ok zapytałąm tylko dlatego, że na wizytach zawsze zapominam, bo omawiamy wiele innych rzeczy, ponieważ nie dolega mi tylko to , ale nie bedziemy wnikać... Dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam.

Gość o czym ty mówisz?
w którym tygodniu ciąży jesteś obecnie?

Gość o czym ty mówisz?
to chyba ty raczej nie wiesz co piszesz:O w pierwszym poście napisałaś, że jesteś w II trymestrze ciąży potem piszesz, że już 5 miesięcy bierzesz Rovamycine, a potem, że od 10 tc bierzesz...???:O no skoro jesteś w II trymestrze, to maksymalnie w 27 tc nawet jeśli to już końcówka zatem nawet jeśli to max 17 tygodni, to na pewno nie jest to 5 miesięcy:O i to raczej ty piszesz tak, że nie ma to sensu:O