Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura26

Boże jedyny,czytałyście wiadomości,serce mi pęka,wklejam...

Polecane posty

Dramatyczne odkrycie w Katowicach. W korycie rzeki odkryto zwłoki noworodka, który miał zaledwie dwa dni. - To makabryczny widok. Martwy, nagi noworodek - powiedział policjant. Trwa śledztwo pod nadzorem prokuratury.

aha biedny malutki człowieczek, zmarł z zimna i głodu, straszne

Gość laura26
Boże,ja po prostu nie mogę tego czytać,od razu sobie mysle-dlaczego nikogo tam nie było by to zobaczyc,by go wziąć do domu,otulić,ogrzać,dać mleko,ucałować.Ja bym od razu taki Dar Boży zabrała do domu,mimo,że mam już swoje...Dlaczego on tak króciutko żył??tak bardzo mi sie chce płakać:(((((mimo,że to obce dzieciątko...a w brzuchu miał tak ciepło,miło a nagle poczuł,że jest w lodowatej wodze.........:(((((((((((((((((((

Gość hfghgfhg
Właśnie dlatego uważam że aborcja powinna być prawem kobiety, na tyle dostępnym, żeby można było dokonywać jej wcześnie, na zarodku.

Gość takie tam duperele
Nie dla wszystkich dziecko jest darem od Boga...:(

Gość to szok i tragedia dziecka
To była dziewczynka, z reportażu wynika, że została wrzucona i zatrzymała się na jakimś kamienistym podłożu, nie powiedziano, czy przy brzegu, czy na kamieniu w tej rzeczce. Była nagusieńka:( Prawdopodobnie urodzona w sylwestra, albo tuż po nim (w sensie dat). Badają, czy urodziła się żywa , kiedy zgon nastąpił, czy był wynikiem urazu, czy uraz powstał od wrzucenia (o ile urodziła się martwa)

Gość Wydaje mi się
że nawet jakby aborcja była legalna, to takie rzeczy by się zdarzały... Nic nie wiemy o matce, ale na 90 procent, to była jakaś patologia.Myśłicie, ze pomyślała o tym, ze jest w ciążyi jaby mogła to poszłabyz tym do lekarza? Moze i trzeźwiałą nigdy i to byłoby ponad jej siły pójśc na aborcję nawet. Taka ustawa nei rozwiazałaby problmeu jak z reportażu. :( Bo na przykłąd człowiek jak jestchory ma mżłwiośc póścia do lekarza, a iel osób tego nie robi, a potem już zapóźno :( Przypadek z mojej rodziny :( Nawet lekarze namwiali, przekonywali, nic... A teraz o rok za późno powiedzieli...

Gość laura26
tu nie chodzi o aborcję,tu chodzi o to,że otoczenie nie potrafi poznać,ze matka zachowuje się jakoś podejrzanie??,ze ma jakieś problemy.Z resztą,nie wiadomo jak było tak naprawdę ale dzieciaczka tak bardzo mi żał.Powinni znaleźć matkę skoro wiedzą,że dziecko miała 2 dni,wystarczy w szpitalach porody namierzyć...

a kto powiedział że dziecko urodziło się w szpitalu? na bank posprawdzają ale pewnie urodziło się gdzieś w domu, albo na ulicy ciort wie :/ mam tylko nadzieję że urodziło się już martwe i się nie męczyło

Gość an2anet
Lzy misame leca masakra takie niewinatko biedactwo

Gość laura26
Gdybym ja była policjantką i znalazła coś takiego to przysięgam,że chyba już nie byłabym normalna,oszalałabym...wiem to.Mąż mi opowiadał,że kiedys jego koleżanka znalazła rękę poszukiwanej kobiety(potem sie to okazało)i teraz się leczy psychiatrycznie a co dopiero takie maleństwo znaleźć.

Gość o w dupe gdzie ta reke znalazl
a????????

Gość szeqaszeda
A w Afryce codziennie umieraja dzieci z glodu. Placza bo chca jesc, puchna im brzuszki z glodu, muchy im wyzeraja oczy.... Nie placzecie nad nimi?

Gość jabaabadu
Dziecko prawdopodobnie urodziło się gdzieś koło tej rzeki. W materiale jest powiedziane, że znaleziono noworodka i łożysko... Aborcja jest kwestią sumienia każdego z nas (ja nie popieram), ale zobaczcie, że ta kobieta donosiła to dziecko - więc skoro (załóżmy) że urodziło się żywe miała wiele możliwości, żeby go nie wychowywać ... Pojechanie do szpitala i tam je zostawić.. Zostawić w kocyku pod szpitalem... Podrzucenie komuś pod drzwi... Włożenie do okienka życia... A wybrała to najgorsze...zapewne będąc przytłoczona sytuacją ;(

Gość w katowicach jest okienko
zycia... Nie rozumiem dlaczego ta kobieta zrobilas cos tak strasznego? szok poporodowy?