Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka w 31 tc

Ale się uśmiałam:D Właśnie zmierzyłam się i co? Wymiary 95-95-95 w 31 tc

Polecane posty

Gość babka w 31 tc
meaaa---------> musiałaś to robić bardzo gorliwie, bo stwórca jednak Cię wysłuchał skoro piszesz, że w dniu porodu było 96 kg na wadze;) :D

wiesz... ja tak podejrzewam, ze mogło byc ze 2 kg wiecej bo jak przybyłam do szpitala na poród to mnie zwazyli i było 96, a urodziłam po 3 dniach i w dzien porodu kazali mi sie samej zwazyc... na mechanicznej wadze :P te cięzarki, przesuwanie itp. nie umiałam tego zrobic, ale było mi głupio, wiec powiedziałam, ze moja waga sie nie zmieniła :D

Gość Podobnie
Podobno wyglądałam cudnie :-) mąż nie mógł się nacieszyć brzuszkiem, a do tego ani pół rozstępu nie mam.

Gość babka w 31 tc
ale stówki nie było tak czy siak:D więc wymodliłaś;) kurde, ja na tych wagach szpitalnych to też pojęcia nie mam jak się ważyć (dobrze, że wymyślili te domowe i elektroniczne) więc gdyby mnie kazali się zważyć samej, to też wymyśliłabym coś na poczekaniu:D

Gość babka w 31 tc
Podobnie---------> no i super:)

najdziwniejsze było to, ze w pierwszym tygodniu po porodzie straciłam 14 kg a z resztą się cackałam ponad rok ;)

Gość kuksianiec :)
moja siostra tuż przed porodem miała 105-100-105 :) ryczałyśmy ze śmiechu, że nawet talię ma :)

Gość babka w 31 tc
ku pokrzepieniu niektórym i wielkiemu rozczarowaniu innym;) chciałam tylko poinformować, że w dniu porodu miałam w pasie 102 cm;)

Gość :D:D:D
:D:D:D

Gość princessaofpersia
ja mialam w dniu porodu 107:D czekam na komentarz mamamammaksia:D

Gość hi hi hi aaaaa
No równa babka i do tego ... walec jak nic:p:p:p sorki, ale też mnie rozbawiłaś wymiarami:) Ja się w ciąży nie mierzyłam, ale miałam dwie skrajnie różne, córka mi się schowała gdzieś w środku i tego brzucha aż tyle nie było na wierzchu, ale młody wygoda pełna:p a mamusi brzuch jak dwa duże arbuzy:p z prześwitującą skórą, massssakra. A normalnie tez jestem z tych wyższych około 170 cm, biodra od wieków mam szerokie, taki typ, po porodach ostało mi się 100 cm w nich, co ciekawe - wszystkie gnaty na wierzchu mam:p