Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzdki:(

Jak fajnie jest byc przystojniakiem...

Polecane posty

Nie jestem stukniety, musze poprostu to z siebie wyrzucic. Albo jest jeszcze jedna opcja, ale nie ralna, chociaz i nawet wolabym ją. Zeby moje zycie sie zmienilo na lepsze,.... zrobilo takie o jakim marze...

Pakiet 600 smsow starczalby mi na 3-4 dni. Pisalbym smsy z dziewczynami caly czas, przynajmniej kazdego wieczora. No chyba ze bylbym zajety to nie pisalbym.

Rano budzilbym sie pelen zapalu do zycia, bez problemu wstawalbym z lozka, chcial zyc i widzialbym wszystkiego na szaro. Budzilbym sie a na komorce juz sms od dziewczyny "wstawaj kochanie, juz pora"

Kiedys bylem z dziewczyną. Jakies 2 lata temu, czasem rano napisala na pobudke albo wieczorem na porzegnanie. Wspaniale uczucie, ale wydaje mi sie ze tylko dla sexu byla ze mna, bo sie puszczala. Szmata nic nie warta. Gdybym byl przystojny bez problemu znalazlbym taka porządną dziewczyne. Ba, nawet mialbym kilka do wyboru... a reszta czekala by kiedy wkoncu tą rzuce bo same by chcialy ze mną chodzic.

Sex to tez potrzeba fizjologiczna. Wiec jak ludzi brzydcy mają zyc ktorzy nie mają dziewczyny. Ciezko jest. Ja mialbym wiele dzieewczyn, chetnych na sex... Mialbym swoje auto i same by do mnie pisaly kiedy wkoncu do nich przyjade bo mają chcice...

Znam wiele ladnych dziewczyn, ale huj mi z tego jak zadna nie chce ze mną rozmawiac. Niewiel jest takich wyrozumialych co chcą...

nie nie ja tu placze ze smiechu czytajac te szczegolowe opisy ale jesli to prawda to napewno znajdziesz dziewczyne jak juz kiedys miales. i juz nie jestes prawiczkiem a pomysl ze sa gorsi od ciebie co maja po 30 lat i nigdy w zyciu nawet sie nie calowali. z doswiadczenia wiem ze duzo nawet brzydkich chloapkow ma dziewvczyny byle tylko byli wygadani i pewni siebie i fajnie sie ubierali np w te wszytskie modne bluzy i spodnie PROSTO , STOPROCENT itd wiesz o co chodzi. dobra perfumka, ogolony, ostrzyzony na krotko i WYGADANY taki zeby sie nie wstydzil podejsc i podrywac lasek. ma kilku takich kolegow brzydcy jak noc ale maja łądne laski i one sas w nich zakochane a wcale nie sa jacys bogaci czy cos nawet prawka nie maja.... ale sa wygadani i fajnie sie ubieraja i mimo brzydkiej twarzy dbaja o siebie. zastosuj sie do moich rad a zobaczysz efekty góra do roku czasu. zresztą ile masz lat??? aha i pisze to dziewczyna ktora chloapkow ma na pęczki !!!!!!

Pierdole zakon, pierdole kosciol. Po co ja chodzilem co niedziela do kosciola skoro nic teraz z tego nie mam. A ci co olewali teraz smigają, mają fajne laski, dobre auta... poprostu zyja. A moje dni sa policzone. Chce byc przystojny.

pammyx33 prawdziwa twoja wizja brzydkiego chlopaka jest zbyt optymistyczna i zbyt kolorowa. Chyba nie widzialas naprawde brzydkiego. Ja nawet jesli bym zalozyl bluze stopro, rpk czy prosto to i tak twarz z dupy wzieta ze szkoda gadac... i wogole wiele mankamentow... nic sie zrobic nie da. Z moim wyglądem sie nic zrobic nie da. Jedyna rzecz o jakiej marze to zeby stal sie cud, i rano chce sie obudzic przystojny ladny, i zacząc zycie od nowych dni z nowym wyglądem. TO bylo by cos pieknego. mam 20 lat

to napisz mi co dokladnie sie tobie w sob ie nie podoba. nie wierze ze jestes taki brzydki bo gadke masz raczej fajną ;) oj uwierz ze wiem jak wygląda naprawde brzydki koles oj wiem. wyslij mi na meila swoje zdjecie andzalet@vp.pl nie bede sie smiala ani nikomu nie pokaze.

gadke masz, no przynajmniej piszesz z sensem, wyobraznie masz wiec to juz duzo :) pochodz na silke , bedzie ok mowie ci. ja mam gorzej. jestem ladna , chlopaki za mna szaleją ale co jak kazdy chce tylko mnie wyruchac, zaden nie chce mnie za dzewczynę, do miłośći :( wszyscy by chcieli mnie tylko wyruchac i odrzucic w kąt. ehhhh

Nie da sie ze mną nic zrobic. Nic mi nie pomoze. Pogodzilem sie z kleską, zyje juz tylko marzeniami. Codziennie sobie marze jak to jest byc przystojnaym, jakie zajebiste musi byc zycie! Kurde co wieczor bym wychodzil, mialbym liste pelną dziewczyn ktore chetnie ze mną popiszą. Kilku zaufanych kumpli z ktorymi zawsze jest smiesznie

Na kafe siedzą sami zdesperowani, zakompleksieni faceci, którzy nie potrafią wziąć się za siebie tylko nieustanie narzekają i płaczą. Co z tego, że jesteś brzydki? Myślisz, że partnerki mają tylko przystojni faceci? Chyba coś rzadko z domu wychodzisz. Oczywiście inna sprawa jeśli masz trądzik, tłuste włosy, jesteś otyły i ubrany jak wieśniak. Jak facet jest zadbany to bez względu na swój wygląd może być seksowny. Oczywiście nie mówię, że dla każdej kobiety, bo gusta są różne. I jeszcze piszesz, że kochasz się w jakiejś dziewczynie, którą wyzywasz od suk. No po prostu żenada.

Mialbym troszke dluzsze kręcone wlosy, spojrzenie takie fajne... oczywiscie za bardzo cipaowaty ttez bym nie byl. Taki wporzo koles by byl ze mnie, zwykle usmiechniety do kazdego. Sympatyczny ale jak trzeba to tez celnie zripostuje i zdenerwuje, ze mialbym szacunek wsrod znajomych. Nikt by sie ze mnie nie smial, to inni by sie ze mną smiali...

Głowica_Jądrowa zenada to jest jak czytam twoje posty. A co mam chwalic ta dziewczyne ze nie chce ze mną rozmawiac dlatego ze jestem brzydki i jeszcze mnie wyzywa? plytka jestes jestem brzydki i huj.

Gość a skąd wiesz
a skąd wiesz ze jakbyś był przystojny miałbyś kumpli? :D :D

bo przystojni zawsze znajdą towarzystwo. ja nadodatek wiem jak sie zachowywac ale jestem brzydki wiec nikomu nie chce sie ze mną zadawac...

Gdyby zmienic we mnie tylko wygląd, a rozum zostawic, mialbym zycie jak w madrycie..

Napisalbym jeszcze jak to wyrywalbym dziewczyny gdybym byl przystojny ale juz mnie oczy bolą, musze zejsc. Bede pozniej