Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dejotka

jakiej wysokości macie kredyty na mieszkania?

Polecane posty

Gość 680 tysięcy
i żyje normalnie

zazdroszczę :) ja niestety nie mam stałej pracy,zarabiam dobrze, ale nie dla baku. ok, wracam do nauki, bo już i tak sobie narobiłam ambarasu :( wypowiadajcie się:)

Gość larysa26
ooo ja pierdziele,jakie wy macie kredyty,potem nie dziwota,że będziecie się wieszać i dzieci osierocicie,szoook.Ja mam 11 tys.z 15 wziętych bo na ogrzwanie potrzebowaliśmy do mieszkania.

Gość miniminim
260 i jest ok

Gość miniminim
larysa idiotko - bo nas STAĆ , zwłaszcza na ogrzewanie, remionty itd a ty bierzesz żeby nie zamarznąc-widzisz róznicę?

Gość No i co ze nie kazdy
Ma mieszkanie po rodzicach. Wolalabym wziac 50 tys kredytu i oszczednosci i miec kawalerkę, niz sie cale zycie stresowac ze 680 tys do zaplacenia :D

A kto powiedział że będę się wieszać? Nie miałam pół miliona oszczędności zeby kupić mieszkanie więc wzięłam kredyt, mam go za co spłacać do tego zostaje mi jeszcze sporo pensji więc jeżdzę na wakacje i korzystam z życia. Daleko mi do samobójcy :D

3 tysiace miesiecznie!!???? ludzie, dajcie spokój...jak tu żyć z takim obciążeniem psychicznym.

Gość takie tam duperele
600 tysięcy kredytu? Kto normalny się tak obciąża na całe życie? Do spłaty będzie jakieś 2 miliony, żadna nieruchomość po 30 latach nie będzie tyle warta :)

aniam myślę że wszystko zależy od zarobków...ja nie czuję żadnego obciążenia psychicznego, ściągają ratę co miesiąc sami z konta i tyle. Na początku było może ciężko mieć mniejszy wpływ o tą kwotę ale to kwestia przyzwyczajenia :)

A gdzie napisałam na ile lat jest kredyt? Ile było wkładu własnego? To fakt do spłaty mam milion 300 tysięcy o ile dobrze pamiętam, ale gdyby mnie to jakoś obciążało to nie miałabym kredytu więc martwcie się o siebie :D

Nieważne ile będzie warta nieruchomość, bo na stare lata wracam w rodzinne strony - dom po rodzicach , a teraz pracuję i żyję w dużym mieście i to odpowiada :)

Gość ;ln npon
ile zarabiasz i jaki zawod

Gość jutrobedelepsza
lniana laleczka kredyt wzielas w PL w zlotowkach?

Gość mefrejelle
kredyt na dom milion zł