Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bielunie Majtunie

Czy od lizania waginy można się uzalerzni, czy mineta uzależnia

Polecane posty

Gość Bielunie Majtunie

Witam was moje Panie i koledzy chciałam zapytać, czy lizanie ci...pki uzależnia? Chodzi mi o to czy może w śluzie jest coś co może uzależniać, jakieś feromony czy coś? Chodzi o to że mój mąż dziwnie się zachowuje, jakby był na głodzie narkotykowym, kiedy liże mi muszelkę czasami smaruje sobie palec moim śluzem a później wciera go w dziąsła pod zęby, tak jak narkomani, zauważyłam też że gdy to uczyni opada lekko z niego napięcie, coś jak orgazm, i później już spokojnie się kochamy. Nie wiem czy to normalne, proszę poważnie o odpowiedź.

Pamietaj o tym, gdy będziesz mu smarować masłem kanapki do pracy. Te cholerne stażystki są wszędzie :-o

Gość petrolowa
Co to za głupie pytanie ? Dziecko ...załamka

Gość Bielunie Majtunie
Nie rozumiem czemu załamka i czemu głupie pytanie? Jak wiesz to mi odpowiedz. Przecież pytanie zadałam w dziale życie erotyczne, to czy normalnych pytań tu nie można zadawać tylko opowiadać jakieś głupoty o seksie z księdzem itd. Nadal czekam na odpowiedź. Tylko rzetelną, może jakiś lekarz się wypowie? A co do stażystek to ja się nie boję mój mąż jest policjantem, tam nie pracują stażystki.

Gość Crosby
Witaj wiadomo ze taki stan kiedy kobieta pozwoli facetowic na lizanie czesci intymnych jest jakims uzaleznienienm ja np bardzo to uwielbiam robic kobiecie ale nie zby wcierac jej sluz w dziąsła

Gość Ralph39
Ha. No coś w tym musi być. Ja też uwielbiam kobiecie robić minetkę. Możliwe, że zapach c*pki jest taki zniewalający. Może zawiera jakieś feromony? z drugiej strony wcierać sobie w dziąsła, to może trochą przesada. No i tak na zdrowy chłopski rozum, to co za przyjemność taplać się w jakimś lepkim śluzie? No coś w tym musi być, że nas tam tak ciągnie... Ale czy wy kobiałki też nie macie z tego przyjemności? Co?

Gość Bielunie Majtunie
Ja się nie pytałam czym jest wagina, łechtaczka, cipka, pochwa, łono czy cokolwiek innego, bo każdy wie o co chodzi, tylko zadałam pytanie czy zachowanie mojego męża jest normalne, czy lepiej powinnam z nim się wybrać do sexuologa. Więc czekam na opinie. A jak ktoś nie zna konkretnej odpowiedzi to niech niech się nie udziela. Tak wciera śluz w dziąsła, tak jak ćpuni na filmie i widać że schodzi z niego ciśnienie po tym.

Gość Ralph39
Myślę, że dopóki takie dziwne zachowanie jest szkodliwe dla Ciebie i jego, to nie ma się czym przejmować i nie stresuj go jakimś seksuologiem. Pozostaje dziwnym i nic poza tym. Moim zdaniem każde zachowanie seksualne, dopóki sprawia przyjemność a nie robi krzywdy jest ok. Może Twój mąż jest na tyle odkrywczy, że wynalazł nowy rodzaj podniety dla mężczyzn? Może za 20 lat takie wcieranie będzie tak samo popularne, jak na początku XX wieku był seks oralny?

Gość Ralph39
Miało być "nie jest szkodliwe" na początku...

Gość Bielunie Majtunie
Dziękuję bardzo za rzeczową opinię, tak domyśliłam się chodziło o "nie szkodliwe zachowanie". Proszę jednak jeszcze innych użytkowników o opinię, jest to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam

niema sie co bac to jest taki jego fetysz moze lubi twoj smak i dlatego wciera zeby dluzej go czuc moj mi wklada palec i potem go lize tez mi sie to dziwne wydawalo i zapytalam dlaczego to robi to powiedzial ze wlasnie lubi mój smak:)

Gość petrolowa
zamiast spytać się męża czemu tak robi ,to pytasz się tutaj .....

Gość petrolowa
moim zdaniem albo tak mu smakuje Twój śluz albo coś mu się ubzdurało w głowie

Gość Gumowy Joe
Ja sie tak uspokajam tylko po koksie, a moze niech jeszcze sprobuje wciagnac do nosa prosto z koryta? :-)

Gość dinek67
ten facet widocznie ma taka potrzebę lizania cipki i to zupełnie naturalne. też lubię zanurzać sie na długie chwile między uda partnerki i rozkoszować się jej smakiem,zlizywać soczki.najlepiej jest od tyłu kiedy mogę przelizać obydwie dziurki,zasysac wargi i wkładać jezyk jak najgłębiej a nosem dotykac dupki.jest wniebowzięta,wślizguję się wtedy pod nią i liżę lechtaczkę a polcami poruszam w jej dziurkach. uwielbiam to jak w tej pozycji jej soczki spływaja po twarzy. masz chyba racje że cipka nas uzależnia ale to bardzo miłe uzależnienie dla obojga.

Gość Bielunie Majtunie
Nie uważam że mój mąż jest idiotą, on po prostu bardzo to lubi i chciałam zapytać czy to na pewno normalne, w sumie ja też lubię jak on mi to robi. A ty po co się tu w ogóle udzielasz, skoro masz takie poglądy że to idiotyczne itd, lepiej poszukaj jakiegoś forum jak ściągnąć pajęczynę z rowu (bo chyba mało wiesz o sexie skoro dajesz takie rady - o ile w ogóle to robiłaś, na poważnie - w co wątpię.) .

Gość Bielunie Majtunie
Mój ostatni post skierowany był oczywiście do fubu. Nie rozumiem po co się wypowiadać w takim tonie na forum o życiu erotycznym, przecież to oczywiste że ludzie tu mówią o sexie nie o robieniu skarpet na drucie.

Gość dinek67
dobrze powiadasz. widocznie jej jeszcze nigdy facet dobrze nie przelizał i gada głupoty z zazdrości

Gość Bielunie Majtunie
Snuff to bajka, coś takiego naprawdę nie istnieje, jest tylko udawane za dużo oglądasz hollywoodu. Ale jeśli ciebie akurat takie coś kreci, potrzebujesz takich doznań to doradzam psychologa, bo ja ani jednym słowem nie wspomniałam o takich zboczeniach, pytałam po prostu o lizanie szparki.

Gość Bielunie Majtunie
Nie wiem co tam się robi nie oglądałam nigdy żadnego takiego filmu gdzie są takie zboczenia (zabijanie, sikanie itd). Oglądałam za to raz taki film w kinie z Nicolasem Cage jak rozwiązywał tajemnicę nakręcenia takiej kasety, z tond wiem co się kryje pod tym hasłem, ale nigdy nie zobaczyłabym takiego nieludzkiego zezwierzęcenia, bo i po co? Jak to może podniecać, przecież to byłoby morderstwo, to na pewno jest jakaś ciężka choroba, zamiłowanie do takich rzeczy. Na szczęści to tylko bajka.

Gość Bielunie Majtunie
I co świadomość tego zrobiłaby ci dobrze. Nie odpowiadaj daj mi już spokój, mówiłam ci że uważam takie rzeczy za zboczenie i zwyrodniałe zezwierzęcenie. Czym innym jest rozmowa o miłości, sexie czy pieszczotach czym innym taka chora perwersja. Załóż sobie osobny wątek może znajdziesz kogoś tobie podobnego. Sex to okazywanie sobie uczuć, miłości a nie poniżenia i wzgardy. Może sam ogłoś się w internecie że chciałbyś aby tobie ktoś coś takiego zrobił, kto wie może się kto odezwie. Kończę rozmowę, dziękuję za normalne odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość dinek67
nieźle masz zryty beret!

Gość miloc
Mnie minetka uzależniła i to mocno, kocham lizać kobiece miejsca intymne, w zasadzie jest to najlepsze w seksie jak dla mnie, http://www.redu.pl/nami%C4%99tne-69,3627.html Osobiście uważam się za specjalistę minetki

Gość ładna sprzątaczka
Mój misiek to raz się tak we mnie zadurzył że nagle podniósł głowę z pomiędzy moich ud i powiedział kochanie twoja ci...pka ma jedną wadę nie można w środku oddychać, bo mógłbym tam siedzieć cały czas, po czym zabrał się znów za lizanie i robił to chyba jeszcze z kwadrans, gdyby nie to że było mi niesamowicie przyjemnie to bałabym się że mi skórę zliże. Także to normalne, oni z tam tond wyszli i dla tego tam ich tak ciągnie. hihi

Gość Bielunie Majtunie
Pytałam dziś wieczór, tak dyskretnie, odpowiedział że uwielbia mój smak i zapach i że czuję po tym jak ciarki przechodzą mu po głowie i ma takie extra mrowienie w okolicach skroni, później zapytał czy mi to przeszkadza, odpowiedziałam że nie, tylko tak z ciekawości pytam. No i nie wiem.

Gość dinek67
e tam ciarki... tak tylko odpalił,bo nie wiedział co powiedzieć.lubi twój smaczek i tyle. może w ten sposób pokazuje ,że nie ma żadnych zachamowań,pokazuje swoje oddanie i to że twoje ciało ty jest dla niego świętością którą tak właśnie trzeba czcić. powinnaś sie cieszyć bo raczej chyba bólu przy tym nie sprawia :-) jak zaczniesz go wypytywać,to zacznie bóg wie co sobie myśleć a to raczej może przynies odwrotny skutek. lubimy wasze soczki i tyle.ciesz się że trafiłaś na takiego bo nie wszyscy tak mają

Gość Bielunie Majtunie
Racja więcej nie będę go pytać, jeszcze przestał by mnie tam lizać i całować, a to rozkoszne jest.