Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka kaszkaaa??

Ekspozycja na gluten KASZKA ZDROWY BRZUSZEK 8 ZBÓŻ

Polecane posty

Gość jaka kaszkaaa??

witajcie czy któraś z was podawała tą kaszkę ? na sam początek ? BO my mamy zamiar po 6 miesiącu zacząć wprowadzaćgluten i chcę zakupić tą kaszkę czy się na sam początek nadaje >? dodam że córka ma skazę

Gość mammaaaa
Moja córka od niedawna je tylko tą kaszke, fajnie działa na brzuszek. Ale nie robiłam nią ekspozycji na gluten...Myślę, ze mozesz spróbowac...chcociaz moze lepiej wg zalecen, czyli zacząć od małych ilosci kaszki mannej? Moja córka tez ma skaze, a na gluten na szczescie ok :)

Gość jaka kaszkaaa??
a jaką kupowałaś kaszkę manną ?

Gość jaka kaszkaaa??
tak wiem że trzeba zaczynać od małych ilości czyli od pół łyżeczki :) Miałam zamiar też zakupić z lubelli kaszę manną błyskawiczną która nie wymaga gotowania ale boję się że może jej zaszkodzi ? no nie wiem...

Gość jfhj
ugotuj jej porzadna manne nie jestem za przesadna ostroznoscia ale od razu osiem zboz naraz to przesada i nic naturalnego

Gość mammaaaa
Kupiłam najzwyklejsza kaszke manna, juz nie pamietam co to była za firma, ale kazda bedzie ok :) Tylko zawsze miałam jakis problem z zapamietaniem o podawaniu tego ;) I tak naprwde to ekspozycje na gluten córka miała, jak zaczeła jesc makaron, który zreszta uwielbiała od początku. Pogryzała sobie kluseczki i wszystko było ok :)

Gość jaka kaszkaaa??
a jak kupię najzwyklejszą kasze manną to jaką ona ma być ? rzadka ? czy gęsta ?

Gość jaka kaszkaaa??
i czy mogę ją ugotowaną schować do lodówki n adrugi dzień ? bo troche to chore gotować codziennie pół łyżeczki kaszy :) wolała bym taką gotową żeby aby wsypać do jedzonka i tyle bo z tą gotowaną to będę się bała że może nie ugotowałam jej dobrze