Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nie lodząca

duży brzuch a robienie loda

Polecane posty

Gość żona nie lodząca

Mój mąż, gdy zwróciłam mu uwagę, że brzuch mu rośnie całą winę zwalił na mnie, twierdząć, że to dlatego, że mu nie obciągam. Ponieważ nie zrozumiałam o co chodzi, zaczął mi wyjaśniać pokazując na spodnie, że "tam" jest zawór, przez który trzeba odessać nadmiar spermy, która się zbiera i mu brzuch rozpycha. Potraktowałam to oczywiście jako żart. Odpowiedziałam mu, że przecież regularnie się spuszcza, więc nie powinien mieć problemu, ale on bardzo poważnie do tego podchodzi i twierdzi, że od samego "pompowania" to brzuch właśnie rośnie i trzeba okresowo odsysać. Pytam zatem, czy Panowie, którzy mają regularnie robionego loda rzeczywiście mają płaskie brzuchy, a ci co tylko "pompują" duże?

Gość wychodzę zapalić
i po piwo

Gość PawelKRK
Mąż ma zawsze rację

Gość Kochanica diabła:)
Ale masz inteligentnego męża wiesz, ma dar przekonywania

Gość Buha ha ha!
Jeśli to prawda to: a) facet jest niesamowity i potrafi zajebiście bajerować żonę, żeby mu częściej obciągnęła lub b) facet jest totalnym idiotą i nie ma pojęcia o biologii.

Gość żona nie lodząca
Ja mogę zacząć robić mu regularne lody ale czy to będzie dla niego wystardzająca motywacja by wziąć się za siebie, przestać tyle żreć i trochę więcej poćwiczyć? Przecież zawsze będzie mógł się tłumaczyć, że jeszcze za słabo odsysam.

Gość żona nie lodząca
On na ten pomysł wpadł chyba po obejżeniu w necie filmiku z reklamą odkurzaczy, w której odsysają modelkę z nadwagą.

Gość Buha ha ha!
Czyli jednak idiota. Współczuję Ci.

Gość żona nie lodząca
bła ha ha, a ja sądzę, że na odwrót. On się zarykiwał ze śmiechu jak go zobaczył. On chyba uważa, że nie widziałam tego filmu.