Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dejotka

jakie są ceny mieszkań w Portugalii?

Polecane posty

dwie forumowiczki mieszkają w tym kraju, Lady Love ostatnio pisała o kupnie domku? Ciekawa jestem jak to wygląda cenowo:)

zalezy gdzie, podaj miejsce to ci powiem ile dokladnie - mozesz podac metraz jaki ci odpowiada

tam gdzie mieszkasz Ty, pisałaś że jest tanio. nie chodzi o konkretne miejsce, ale ogólnie...jakie to przedziały..

ten domek co chcemy nie tyle co kupic a zamienic - nasz apartament na ten domek, warty jest na dzien dzisiejszy 195tysiecy - jego wartosc spadla o 60tysiakow w dol, a jest naprawde sliczny - blizniaki, ale w srodku zajebioza ;)

a wasze mieszkanie, ile jest warte? zgodziła się teściowa na zamianę?:D

nasze jest warte 170 - jeszcze z nia nie rozmawialismy, w niedziele jedzie z nami zobaczyc ten dom - problem jest taki ze niestety ale przystanek jest bardzo daleko i sklepy wsumie tez, osiedle dopiero jest w budowie wiec to dosc spory minus, jest tez dosc daleko od plazy, oceanu a tutaj mamy wszystko na miejscu, tyle ze nasze mieszkanie nie jest zbytnio przystosowane do wiekszej rodziny a chcemy miec dzieci :)

Jesli chodzi o mieszkania to oczywiscie zalezy o jakim miejscie mowimy, w mniejszych miastach to od 100 do 150 tys euro. Mieszkania tu sa bardzo duze porownujac do polskich standardow.

Gość tyhujik
skad macie kase 😭

Gość taniocha ...
100k euro i masz dom nad oceanem z basenem też myślałem by tam kupić ... stać mnie i na więcej :P tylko zadałem sobie pytanie PO CO ?

Lady Love - z niewielkiego miasta na polnocy :) Nie chcialabym mowic tu na forum skad dokladnie. Chetnie wyskoczylabym na polska kawke, niestety do Lizbony mam daleeeko. Dlugo tu juz mieszkasz? Masz dzieci?

powiedz tylko tak mniej wiecej skoro nie chcesz mowic gdzie dokladnie :) polnoc znam dosyc dobrze, moj mezczyzna ma tam spora rodzine, bylismy w tym roku tam na wakacjach i troche zwiedzilam po drodze Porto, Brage :) ladne miejsca :)

Gość lacucaracha
ladylove, jak to jest nie zarobic ani grosza i miec wlasne mieszkanie?

Gość taniocha ...
@ 17:43 Pequenina ok. w 2011 studiowałem głoszenia fakt to było tanie ale piszę mnie stać do 1000k euro bez wysiłku za gotówkę :classic_cool: :P

Gość taniocha ...
podnoszą 🖐️

Lady Love nie mieszkam nad oceanem, ale mamy rodzine w okolicach Porto. Jak masz Facebooka to zapraszam na Polacy w Portugalii. taniocha... tak tak, oczywiscie. wszyscy Ci wierzymy.

Gość taniocha ...
@ 18:02 Pequenina nie musisz ...Portugalia to dziadostwo wszyscy stamtąd uciekają .... dlatego zadałem pytanie PO CO skoro biznes mam w RP a siostre mam na płd Francji nad m.śródziemnym ? :classic_cool: :P

tylko ci sie tak wydaje ze dziadostwo bo nigdy tutaj nie mieszkales - ladnie oceniac cos czego sie nie zna

Gość taniocha ...
byłem ...widziałem ... i oceniłem .... kraj emigrantów zarobkowych ale widoki ok :classic_cool: :D

Gość taniocha ...
ok. możesz mi gałkę obrobić na oceanem :P :D 🖐️ 😘 ps jednak wolę płd Francji :P :D

Gość taniocha ...
nie jestem twoim idolem ! 😡 🖐️ :D :classic_cool:

Gość Mieszkam w NL
Lady ja mieszkam w duzym miescie w NL i za taki domek na jaki wy chcecie wymienic musialabym zalacic min 350 tys e :(