Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacper.

Pissing

Polecane posty

Gość Kacper.

z Żoną moją lubimy sex, jesteś już ze sobą 10 lat i spraktykowaliśmy już każda pozycje, sex oralny, analny nigdy nie był dla niej problemem, moją Żona z resztą jest bi, za czasów chodzenia ze sobą miała przyjaciółkę u której nocowała i się z nią gziła, i to mi nie przeszkadzało bo lubiłem jak mi opowiada o tym jak mi ciągneła wacka.., Ale,,, Ale..ostatnio też poszaleliśmy op alkoholu i był analik i po stosunku odbytniczym poszliśmy pod prysznic, a kiedy już się tryskaliśmy, mi się zachciało sikać, wiedz powiedziałem że idę siknąć do klozetu, a ona na to że jak chce to mogę się wysikać na nią, nie powiem lekko mnie zszokowała, ale po jej minie widziałem ze ma naprawdę chęć aby ja oblał, co gorsz jak to po alkoholu mój wacek zbaraniał nie chciał siknąć na moja małżonkę..Rozmawiałem z Żoną o tym nastepnego dnia i ona potwierdziła ze chciała abym ją opsikał, teraz pytanie me czy ktos już miał takie doswiadczenia?? Ps.. Napewno nasikam bo nie moge o tym zapomnieć..

Gość gdfgdfghfdhd
daj adres to pojedziemy do ciebie wszyscy z kaffe i zajszczymy cie i twój dom jak Amerykański rzołnierze jszczali naa zwłoki afgańczyków

Gość Gumowy Joe
a ja sie zesram na klate :-)

Gość gdybym tylko miała kutaska....
to naszczałabym wam wszystkim....l

Gość gdybym tylko miała kutaska....
gumowy...mogę ci pomóc i rozmarzemy to po całości ... i we włosy...i do buzi ....

Gość Gumowy Joe
Nie ma sprawy. Tylko wezmę laxigen, żeby mi dobrze wyczyscilo jelita :-)

Gość Gumowy Joe
ta, a facet ciagnie kabla, a kobieta robi na drutach :-)

Gość mała Dorotka
uwielbiam pissing złoty deszczyk :D