Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sorry mam pytanko

Dlaczego bóg nie wybacza samobójstwa

Polecane posty

Gość Sorry mam pytanko

Wiem, że to on nam dał życie i no właśnie, dał nam je czyli że możemy zrobić z nim co tylko nam się podoba więc w czym problem? Czemu on jest taki przecież nie każdy jest ładny, mądry bogaty. On tego nie pojmuje?? Przecież jest podobno taki mądry

Gość zaraz przyjdzie allium i ci
powie

Gość od rasa
bóg to niewidzialny eter siła stwórcza energia kosmiczna. A że jeden klecha z drugim tego nie pojmują i wciskaja ludziom ciemnotę w XXI wieku to już trudno :-)

Gość tak samo
jak te cholerne spowiedzi to tylko wymysł księży żeby ludzi mieć w garści

Gość akjhbghjklkjhjklmlk
jakos koscil zmienil zdanie, teraz wybacza bo kase dostaja przeciez za pogrzeb, bo podobno samobojca to osoba z choroba psychiczna

Gość nie mam żadnego
chociażby za straszny ból spowodowany rodzinie,

Gość to jest tak ze
kazdy moze być ładny i bogaty i madry wcale nie musisz urodzic sie piekna i bogata główkuj,myśl,zarabiaj dbaj o figurę i urodę i tez będziesz w kategorii ładnych i sytuowanych a pozatym to juz bogactwo sie nie liczy i uroda bo mozesz taka byc a zarazem nieuleczalnie chora wszystkiego bóg nie da oj nie

Gość nie mam żadnego
jeżeli jest jakiś Bóg to po coś się komuś kazał urodzić,może jest reinkarnacja i swoje ktoś musi odcierpieć za winy w poprzednim w życiu,i to raczej jest sprzeczne z wolą Boga jeżeli istnieje,żeby się tak sobie samemu zwolnić z tego co tu masz.Gdyby nie wiara w to co tu napisałem,dawno bym myślał,jakby zasnąć i się nie obudzić.Myślę,że nie tylko ja.

Gość to ja autor
sorki, wczoraj padl mi net i nawet nie moglem uczestniczyc w dyskusji:( wznawiam temat:)

Gość to ja autor
a zreszta bog/jezus i tak am an s w dupie wiec co bedziemy o tym byslaku dyskutowac EOT