Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina382

Asekuracyjny podryw a może "nic takiego"....?

Polecane posty

Gość malwina382

Mam kolegę. Jest między nami taka dziwna relacja. Bardzo się lubimy, i wyczuwa się między nami jakąś taką dziwną więź i bliskość, nie wiem....chemię kiedy już ze sobą rozmawiamy, mimo że nie dzieje się to bardzo często. Ale widzimy się kilka razy w tygodniu, w pracy. Chciałabym się zapytać was faceci ale i kobiety co sądzicie o takim zachowaniu. W ciągu ostatnich paru miesięcy kolega ten kilkukrotnie zagadał mnie i zaproponował wspólne wyjście...ale nie w formie spotkania we dwoje, typowej randki, kina czy kawy. Tylko proponuje spotkania niby grupowe... Raz zagadał do mnie żebym poszła z grupą jego znajomych na film, po paru dniach napisał na gg, że może zorganizujemy jakieś piwo po pracy, kiedy miesiąc temu szedł na piwo ze znajomymi...podszedł do mnie specjalnie i zaproponował żebym poszła (mimo że nie miałam tego w planach). Ostatnio zagadał do mnie znowu, ni stąd ni zowąd z pytaniem "kiedy robię u siebie imprezę" (a ja nigdy z nim na ten temat nie rozmawiałam, owszem kilka miesięcy temu z koleżanką coś planowałam, że może zaproszę ludzi z pracy ale temat się urwał wtedy). Czy myślicie że jemu może o COŚ chodzić? Facet jest raczej nieśmiały, no i po nieudanym małżeństwie. Czy mam prawo "coś" pomyśleć. Czy to z3wykłe przyjacielskie teksty. Tylko że my się na codzień wcale nie przyjaźnimy. Dziwne.

Gość malwina382
nikt nic nie wie;(?