Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie jest życie...

Poronienie i znów ciąża

Polecane posty

Gość takie jest życie...

Pół roku temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, lecz radość nie trwała zbyt długo bo w 7 tygodniu ciążą obumarła:( Teraz spóźniał mi się okres. Zrobiłam dwa testy i wychodzi na to jestem w ciąży... Cieszę się ale mam i obawy:/ Kobitki miałyście taką sytuacje? I wszystko było dobrze?

Gość takie jest życie...
Zaczęłam brać kwas foliowy. Chciałam się umówić do mojego lekarza ale ma zbyt napięty grafik bo pierwszy wolny termin ma na 16lutego... Nie wiem czy nie powinnam jeszcze brać innego leku. Nie chcę by mi się to znów przytrafiło:/

nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze, dbaj teraz o siebie idz potwierdzic ciaze do lekarza ,on wszystkie Twoje watpliwosci rozwieje. I nie mysl negatywnie.Moja kolezanka miala taka sytuacje ze poronila 2 razy a teraz jest w 4 mies i wszystko jest ok:) powodzenia i gratuluje serdecznie!!

Gość yut56r56e4
tez poronilam przy 1wszej...teraz jestem w 14tc przez pierwsze 3 miechy sralam ze strachu z poronie...a dzidzia zdrowa i wszysko ok:) wychodzi na to ze i u ciebie bedzie dobrze wiekszosc kobiet porania w 1 ciazy poniewac organizm niejest przygotowany powodzenia i sie niemartw!!

Gość takie jest życie...
Dziękuje:) Umówiłam się już do innego lekarza na poniedziałek:) Staram się o tym nie myśleć ale to samo mi przychodzi do głowy...

Gość takie jest życie...
yut56r56e4 Gratuluję Ci! :)