Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

idę z szefem na służbową kolację :o HELP

Polecane posty

nie wiem jak się ubrać, jak umalować itp. i wgl nie wiem jak się zachować na takiej kolacji podobno ma być 5 prezesów banków z sekretarkami :/ jakaś masakra

Gość zrob to co umiesz najlepiej
daj dupy szefowi 🖐️

Gość sam sie chwalila , ze dala
szefowi , a teraz z gimgownem wyjezdza:D:D:D 🖐️

gaga nie lady -nie ośmieszaj się , widać że w doopie byłaś i goowno widziałaś tępa strzało :o wiedziałam że o tej godzinie na kafełe siedzą sami zboczeńcy i debile

Gość prezesi raczej nie zabieraja
sekretarek na kolacje, ewentualnie asystentki, ale ok ubrałabym jakaś elegancka sukienkę, w ciemnym stonowanym kolorze, długość midi, dopasowana ale bez zbędnych dekoltów.

boshe przeciez znam zasady savoir vivr'u :D Myślałam żeby założyć taką małą czarną z Asos ( zaraz wkleję zdj.) do tego czarne szpilki i koraliki w perłowym kolorze i takie same kolczyki. Na to płaszczyk czarny ale zastanawiam się czy nie będę wyglądała jak w żałobie , cala na czarno :o

Gość jeszcze sie tym chwalisz???
Rzygac sie chce kurewko 🖐️

włosy bym upieła z tyłu w jakis koczek, masz grzywke na bok, więc będzie Ci dobrze w takiej fryzurce, no i nie zaryzykujesz ze jakis włos wpadnie Ci do jedzenia. Makijaż stonowany, eyeliner, cienie w kolorach ziemi, tusz, troszke pudru. Jeśli zdecydujesz sie na szminke to taka co nei zostaje na szklankach, wyglada to nieestetycznie. Paznokcie pomalowałabym na jakiś żywy kolor.

[zgłoś do usunięcia] lilou_moew gaga nie lady -nie ośmieszaj się , widać że w doopie byłaś i goowno widziałaś tępa strzało HA HA wlasnie za duzo widzialam tepa strzalo, a w doopie to ty bedziesz miala po kolacji:D

za duzo tej czerni i jeszcze perły, troche styl starszej pani a jesli koniecznie ta czerń to może czerwone dodatki teraz bardzo modny jest tez chabrowy i łaczenie czerni z bielą

Gość bvfcdev
mała czarna jak najbardziej na miejscu, ale może zrezygnuj z koralików i tylko takie bardzoiej krzykliwe kolczyki - trochę na luzie ?

Gość bvfcdev
aa taka mala czarna... jeśli jest tak krotka jak ta na zdjęciu to trochę nie na miejscu moim zdaniem przed kolano jak najbardziej ale minimalnie, mimo, ze mozesz mieć świetne nogi

no w sumie teraz tak myślę że te korale są fajne ale bedzie zbyt poważnie :P prezesi w większości młodzi więc nie muszę się aż tak srać żeby było wszystko dopięte na ostatni guzik :) jeszcze jest opcja czerwone szpilki i czerwone lub srebrne mocno świecące kolczyki takie długie 'wisiorki' ...

to wypierdalaj nikt cię tu nie trzyma offermo sukienka jest przed kolano bo jestem trochę niższa od tej modelki na zdj ...

Gość to podjedź autem
ty lilou_moew masz poważny problem z tym forum:O to że jesteś gruba i pryszczata to jeszcze nie powód żeby się psychicznie tak ranić i stwarzać tu jakieś światy w które sama uwierzysz:O weź się za siebie może jeszcze coś osiągniesz i wklejanie tych cudzych fot jest śmieszne ,wiem że dzieciaki na to się nabiorą no ale przepraszam cię bardzo tu są też inteligentne osoby:)

a nie masz czegoś bardziej dopasowanego? no czerwone szpilki i kolczyki, ożywią czarny strój, korale są czasem babcine, zwłaszcza do samej czerni

Gość niezły bajzel
ta sukienka nie jest na pewno na kolacje SLUZBOWA, mloda dziewczynka, romantyczka moze sie tak ubrac w biznesie panuje pewna niepisana etykieta ktora wypada stosowac,

te korale kupiłam w promodzie i nie są napewno babcine :P dopasowaną sukienkę mam w kolorze beżu i jeszcze mam taką czarną mega obcisłą ale nie wiem czy wypada taka ubierać ..

Gość to podjedź autem
tam gdzie autorka się wybiera to jest wszystko tylko nie etykieta:D pelikany kochane:) to wymysł starej panny nie mającej pojęcia jak świat biznesu wygląda bo to co w serialach to jednak tylko w większości w serialach:)

Gość niezły bajzel
no niestety tak to wyglada masz byc tylko milym towarzystwem, czy odnosisz sie jakos do tematu spotkania?

mam mieć przy sobie wszystkie papierkowe bzdety tzn. umowy, wyliczenia, bilanse itp. sama nie wiem czy będe miała okazję się tam odezwac, pewnie będe tylko ładnym dodatkiem do szefa :P jutro jadę na zakupy - może w Zarze wylookam cos fajnego :)

Gość niezły bajzel
Na pewno jestes ładna bo szef chciałby mieć przy sobie własnie ładną kobiete ale zastosuj biznesową etykiete, nie może byc wyzywająco zycze powodzenia ( do bilansu sie nie odniesiesz wiec nie pozwol zeby inni mogli pomyslec ze jestes wlasnie szparką)

dzięki , napewno będę się ładnie uśmiechac a jak będzie okazja to powiem cos mądrego żeby nie było :D:D

Gość niezły bajzel
porozmawiaj lepiej z szefem bo nawet wiedza ktora masz ( na temat dzialan firmy) nie musi chciec byc ujawniona