Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghnjjn

MOJE ZYCIE JEST OKROPNE, MAM WSZYSTKIEGO DOSC

Polecane posty

Gość ghfghnjjn

W lutym będę miała 21 lat. Jestem załamana, nie mam do niczego chęci... codzienie płaczę, wszystko mi się wali. - nie daje rady na studiach, zle wybrałam kierunek, nie interesuje mnie to, poza tym nie daje rady z pewnymi technicznymi przedmiotami - zwiazek mi sie rozpada- moj facet nie moze sie ze mna dogadac, ciagle sie kłócimy, jestem o niego chorobliwie zazdrosna i ciagle go o cos podejrzewam - spoznia mi sie okres o tydzien, a moja mama zrobiła mi awanture ze na pewno jestem w ciazy - schudłam, waze 46kg przy wzroscie 165cm, mam problemy z zoladkiem, refluks, serce mnie boli, nie wysypiam sie, spie po 4-5h bo sie ucze, a potem całe dnie na uczelni Jestem młoda i nie umiem sie cieszyc, nie daje rady, wszystko sie wali, co za młodosc jak świat ci sie rozpada

Gość gość
Przepraszam ty masz źle ja mam lat 40 ,moje życie jest złe nie mam dziewczyny nie mam kobiety żyje jak gość z klasztoru nikt mnie nie chcę wyglądam jak człowiek jak idź i nie wracaj .Nie jesteś sama życie jest jakie jest nie patrz na nikogo bądź sobą.

Gość gość
trzeba było pójść do zawodówki fryzjerskiej i po 3 latach miałabys prace i spokój

Gość gość
Zawsze wszystko możesz zmienić, przecież to Ty wybierasz i układasz sobie życie. Nikt za Ciebie go nie przeżyje i nie przejmuj się co inni powiedzą. Bądź silna i nie poddawaj się, stawiaj czoła przeciwnością. Nie myśl za dużo, bo od myślenia to tylko głowa boli i nic się nie urodziło. Działaj. Nabierz wody w usta, odrzuć przytłaczające Cię myśli nie przywiązuj do nich uwagi tylko zacznij działać tak jak umiesz najlepiej. Idź z myślą,że będzie wszystko dobrze.

Gość Tenzły
Też mam 19 lat nieukłada mi sie w zyciu najlepiej ciągle mam z czymś problemy jak i w życii tak i w zdrowiu też noce przepłakane z bólu jak i z cierpienia mimo pozytywnego nastawienia nie daje rady ale ty sie nie martw dasz rade zerwij z chlopakiem i glowa do gory ! Dasz rade powodzenia!