Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionamisiaczka

Czy on chce mnie poderwać?

Polecane posty

Gość zagubionamisiaczka

Ostatnio zauważyłam,że kolega z studiów jest bardzo miły do mnie,coś tam wytlumaczy,często ze mną rozmawia,czasem siada koło mnie.No nie wiem,czy jest możliwe,że mu się podobam i on coś chce ode mnie? czy raczej to wszystko nic nie znaczy?

Gość Kya
Nie każdy kto jest dla innej osoby miły chce ją poderwać. Najlepiej go o to spytaj.

Gość sieroooooooooooooo
jakby chciał to by ciebie zaprosił na randke:) na sma na sam.. jak siada i zagduje gada z tobą to robi podchody..na radke

Gość karmiaca_mamusia_lublin
on chce cie tylko wyruchać tak jak ja zostałam wyruchana i mam do tej pory bachóra

Gość zagubionamisiaczka
no przeciez nie spytam sie go czy chce mnie poderwac.. mysle,ze jest niesmialy.

Gość zagubionamisiaczka
a myslicie,ze może powinnam mu dać do zrozumienia,że jestem zainteresowana?tylko jak,żeby nie wyszło nachalnie i jesli nie jest zainteresowany pózniej nie miał satysfakcji,że mi sie podoba? bo jak narazie to jestem dla niego mila i rozmawiamy sobie. moze on sie zastanawia czy mam chlopaka tylko boi sie spytac? doradzcie cos

Gość saaap69
powiem szczerze, że na razie trudno jednoznacznie określić czego ten chłopak od ciebie oczekuje. Kuluminacyjnym momentem będzie wg.mnie gdy zaprosi cię na kawę/piwo/pizze itd. Jak długo wokół ciebie się kręci?

Gość zagubionamisiaczka
Dosyć niedawno rozstalam sie z facetem i jak to po rozstaniu bylam totalnie zobojetniala na innych mężczyzn.No ale ostatnio coś jużmi przechodzi i dopiero teraz zdałam sobie sprawę z tego,że on chyba nie bez powodu jest taki sympatyczny,praktycznie na każdej przerwie podchodzi do mnie,żeby pogadać. no i nie wiem jak to wszystko odbierać,ale z drugiej strony nie wydaje mi się,żeby chodziło tylko o to,że mnie lubi,bo tak szczerze mówiąc niebardzo wierzę w przyjażn damsko-męską. W dodatku on jest młodszy i też czuję,że raczej niedoświadczony w relacjach z kobietami. Mam mętlik w głowie.

Gość zagubionamisiaczka
można by powiedzieć,że kręci się od kiedy się poznaliśmy,no ale wtedy ja w ogóle nie odczuwałam,że być może traktuje mnie troszke inaczej niz inni. Ale jak narazie nie padla,żadna propozycja. W środę chyba chciał mi coś powiedzieć sam na sam,ale doczepil sie jeden i jakos póżniej nie było okazji