Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bijota

krew mnie zalewa jak słysze to biadolenie

Polecane posty

Gość bijota

znowu w dzienniku współczucie dla Nigerii tym razem, bo biedaki żyją za 2 dol dziennie, a ja kuźwa za ile żyje na 3 osoby mam ile na dzień , 13 zł i trzeba żyć, ciekawe ile ludzi w Polsce ma więcej,

Gość to podjedź autem
ja wydaję kole stówy dziennie i dlatego już prawie nic nie mam:O ale co tam pomysł jakiś i znowu może kasa odrosnąć:D

Gość to poszukaj lepszej roboty
a tak nawiasem mówiąc, to i w Nigerii są milionerzy i w USA osoby z zerowym dochodem, chodzi o proporcję. W Polsce żyją osoby w tak dramatycznej sytuacji jak Twoja, ale jest im o niebo łatwiej, bo wokół mają osoby lepiej sytuowane. W Nigerii całe miasta są w takiej sytuacji jak ty i to ma wpływ na Twoje powodzenie życiowe jako jednostki. Jak przedsiębiorczy byś nie był, nie sprzedasz sznurowadeł, jeśli nie ma kto ich od Ciebie kupić.

Gość bijota
no ale widzisz za ta kasę można dobry obiad zrobić, i jeszcze zostanie pare złotych, raz wiecej raz mniej, wiadomo, jak sie zastanowic to pomysl 1500 zarabiasz, 1100 opłaty, to zostaje ile 400 zł/30 dni = 13 zł jak z bicza strzelił, a to wcale nie jest glodowa pensja w Polsce, strach pomyslec jakbym zarabiala najnizsza krajowa

A niby jakim cudem w Polsce ma być lepiej ubogiej osobie? Co na przykład ubogi czlowiek ma z tego że sąsiedzi dobrze zarabiają, bo nie rozumiem? Ktoś moze żyć za dolara dziennie a ja nawet o tym nie wiem i nie rozumiem Twojego toku myślenia :o