Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fb rwf

Mój związek- proszę o opinie.......

Polecane posty

Gość fb rwf

Zaczne od tego,że jesteśmy ze sobą prawie 3 lata, on mial ze mna swoj pierwszy raz a ja z nim, jestem jego pierwsza dziewczyna, ja przed nim mialam kilku chlopakow, ale tylko z nim spałam. Charakter ja: bardzo wrazliwa, pamietliwa, kochajaca,tradiocnalistka,czasem nerwowa,troskliwa,wierna, szczera on:wrazliwy,kochajacy, potrafi sklamac a kilka dni pozniej przyznaje sie do prawdy, wierny,kochajacy,czasem bardzo nerwowy Przeszlismy wiele wiezenie przez ktore trafił przez koleszków, operacja tetniaka mózgu przezyl. Wszystko bylo dobrze zawsze miedzy nami tylko 3 miesiace temu poklocilismy sie troche.I wtedy zaszła dziwna sytuacja o ktorej czesto mysle, nie wiem czy to glupie ze sie tym zadreczam? Wtedy jakas kolezanka jego zaczela do niego pisac (czy bedzie w szkole, co tam itp) az w koncu on jej napisal sms "szkoda ze sie nie spotkamy" gdy to zobaczylam spytalam co znaczy ten sms a on powiedział,że zarty sobie z niej zrobil bo ona wypisuje do niego, wiec powiedzialam zeby jej to powiedzial i w szkole powiedzial ze ten sms nie byl do niej i zeby do niego wiecej nie pisala zeby spadała. I jeszcze sie dowiedziałam ze ta dziewczyna do wszystkich jego kolegow pisze (co tam? idziesz do skzoly? ) i tak w kolko, mnie osobcie bardzo zabolało ze moj chlopak jej napisal tego sms, mimo ze to byly zarty. Podobno ona jest jakas dziwna i do wszytskich wypisuje i jego koledzy sie z niej smieja, ja nie wiem czemu mnie to tak boli? czesto o tym rozmawiam z chlopakiem nawet 3 miesiace temu z nim zerwalam przez to on przepraszal i jest wszystko ok, tylko ze mi jest nadal,źle, i chcialam sie zapytac ludzi na forum, dlaczego ja sie tym zadreczam? czy cos zlego naprawde sie stalo ze on tak napisal? powtarzam ze jestem bardzo wrazliwa i pamietliwa..... to tyle czekam na opinie pozdrawiam.

Gość fb rwf
zapomniałam dodać, że targam buca pyskiem aż po same bile:classic_cool:

Gość fb rwf
to wyzej to podszyw

Gość hggjhkjlk;l';
w szkole? to ile wy macie lat? 16? do nauki gowniaro a nie powazne zwiazki hahahaha

Przez takie zachowanie Ty wychodzisz na dziwną i jeśli będziesz się tak zachowywała to facet ucieknie

Gość fb rwf
nie, ja mam 21 a on 22, prosze o powazne odpowiedzi

Gość fb rwf
w dodatku on jest czarnoskóry i mieszka w ośrodku dla uchodźców o czym zapomniałam wcześniej napisać

Gość fb rwf
podszyw wyzej, niemozliwe bo ja nie mialam internetu wiec ja nie zakladałam zadnego takiego tematu

Gość fb rwf
prosze o powazne odpowiedzi :(

Gość miiaaaagfgfdgfdgdfgd
dziewczyno daj na luuuzz... co w tym zllego ze chlopak napisal ze szkoda ze sie nie spotkaja to cos zlego ? rozumiem jakbys sie zloscila jakby napisal"podobasz mi sie""szkoda ze cie nie bzykne" albo cos :P ale takie glupoty masz 21 lat a zachwoujesz sie jak 17latka.. Nie masz sie czym zadreczac... facet musi cie bardzo kochac ze przez takie cos zerwalas i jeszcze on cie przepraszal... musisz go docenic bo serio swirujesz jak gllupia

Gość fb rwf
poprostu nie podoba mi sie to ze on sobie zrobil z niej takie zarty, a ona jest taka glupia ze moze myslała ze on naprawde tak pisze? ja nie wiem bo slyszałam ze ona do kazdego chlopaka wypisuje coś jego kolega cos mowil ze jest nienormalna, ale w sumie on jej potem powiedzial ze to nie bylo do niej, ja tego nie rozumiem bo nigdy nie mialam takiej sytuacji......

serio masz 21 lat? bo gora daje ci 16... ale szczerze powiedz.. bo to czym sie przejmujesz do gllluuupoooty daj luzu

Gość ghfyuiwegfhe
tak mam 21, czyli myslisz ze takimi zartami nie powinnam sie przejmowac?

Gość fb rwf
tak mam 21 czyli myslisz ze takimi zartami nie powinnam sie przejmowac?

Gość fb rwf
halo

Gość fb rwf
czy ktos sie wypowie

tak powinnas sie nie przejmowac! lepiej ciesz sie ze masz takiego faceta!!