Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość german boy

co to oznacza?

Polecane posty

Gość german boy

pracuje w firmie w Polsce, zarabiam nawet nieźle 4k zł na msc, ale dostałem propozycje w niemczech to samo ale za 4k na msc. Jest tam taka dziewczyna, którą próbowałem raz namówić na kawkę odmówiła bo jak twierdzała że nie dawno zakończyła związek. Było to 5 miesięcy temu, teraz jak ja zobaczyłem zażartowałem zabiore Cię ze sobą do reichu... od tego moemntu jest nachalna, ciągle chce się umówić, flirtuje itp. Dodam że zarabia mało i nie ma perspektyw tutaj, bo mieszka na uboczu, i tak jak firma gdzie pracujemy. Zapewne węszy że się "wybije" jak ją "zabiorę" ze sobą Umowa kończy mi się za 3 miesiące i wtedy też wyjeżdżam. Co o tym myślicie?

Gość A_A_A_A_A_A_A_A_A_
jest chciwa na pieniądze

Gość german boy
mmiało byc 4k EURO ale kafe nie ma znaku takiego wiec zjadło

Gość german boy
też tak myśle sucz jedna, z drugiej strony za darmo sex w obcym mieście niemieckim, jak bedzie chciała mnie zostawić to się zabawie przynajmniej. Chyba że się okaze dobrą kobietą... ale tak jak piszecie wątpie w to

Gość seeker84
co sie pytasz jak to oczywiste laska zwachala kase,ale coz jej sie dziwic jak groszem nie smierdzi wez ja ze soba bedziesz miec gosposie i sex na rzadanie :P

Gość german boy
tak też zrobie, dzięki!

Gość ooooooorooo_przekrecone
jak bedziesz myslec fiutem to wrobi cie w jakiegos dzieciaka :)

Gość german boy
bez gumy nie biore, nawet nie o dziecko, ale że tak obrazowo powiem chuj wie co ona tam miała w sobie :)

Gość seeker84
guma nie daje 100% pewnosci,zreszta one maja juz swoje sposoby zeby specjalnie wpasc :)