Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaaa

CO napisać chłopakowi

Polecane posty

Gość niwaaa

Mam problem, możne rzec problemik hehe tylko potraktujcie to powaznie. Spotykam sie z chloapkeim jakis cza, duzo rozmawiamy przez tel, bardzo mi na nim zalezy i jemu chyba na mnie tez. Ale juz któys raz z rzedu prosil mnie przez tel zebym przed snem napisala mu milego smsa tak zeby mu sie zrobilo przyjemnie i zeby mu sie porawil humor. Ni e mam pojecia jak to wszystko ubrac w slowa, co napisa, moze cos doradzicie bo ja nie mam zbyt duzego doswiadczenia z facetami.

Gość niwaaa
nikt mi nie doradzi??

Gość PANICZEE
NAPISZ ZE MU Z POLYKIEM ZROBISZ :)

a ile macie lat, 15? :) jakiś czas temu ktoś pytał o to samo. napisz normalnie: Dobranoc, miłych snów :*, a jak szukasz czegoś durnowatego to wejdź na stronę z wierszykami, zapewne znajdzie się zakładka ''na dobranoc'' a tam masa wymyślnych, żenujących rymowanek Może akurat go rozśmieszą :P poczucie humoru bywa różne :)

Gość niwaaa
Ale czemu sie nabijacie, nie nie mamy po 15 lat, ale tak mi na Nim zalezy ze nawet nie wiem co mu napisac, nie hce wierszyka bo to zalosne, chciala bym cos bardziej oryginalnego. cuduŚka dobrze kminisz:D:D może coś wiecej wymyslisz? heh