Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tri kania

moja znajoma wszystko kopiuje ode mnie

Polecane posty

Gość tri kania

kupię nowe spodnie,ona te same kupuje,kupię bluze ona tez, ostatnio kupiłam półke do łazienki ona też........... kupiłam lek na gardło,kutfffa ona też,bo twierdzi że przyda się gdyby ją bolało usłyszała nowy dzwonek w tel ona tez chce taki i sam żeby jej przesłać kupiłam nowy stanik ....... a ta fkurwiona ze nie było jej rozmiaru....bo też by taki sobie kupiła teraz kupiłam przedłużacz bo potrzebowałam a ta......tez kupiła wzięłam polsat cyfrowy......za pare tygodni ona tez wzięła czemu tak robi ? Denerwuje mnie to

Weźcie już zróbcie wypad z tymi powielonymi tekstami. Nie wiesz jak zagaić? To się ukłoń i wypierdalaj. 😠

Gość tri kania
he he nic z tych rzeczy stanik kupowałam bo byłyśmy w sklepie razem mnie kobiety nie pociągają

Bo nie ma charakteru. Mam tez kolezanke w pracy, na szczescie nie jest aż taka jak Twoja, gdyby wszystko małpowała to chyba bym oszalała. Ale często robi to co ja, jakby potrzebowała wzoru - glupi przyklad, siedzimy, nagle ja mysle, ze cos posprzatam, ona dopiero jak ja sie rusze tez nagle zaczyna sprzatac, mamy zjesc - mowie jedz bo jeszcze mam cos do robienia, ona nie, bo sama nie chce jesc:O Chyba, ze jest glodna to je. Bylysmy razem na wakacjach, do jedzenia zamawiala to samo, szlam na papierosa - ona tez:O Wtedy druga kolezanka z ktora bylam (wczesniej sie nie znaly) powiedziala, ze to osoba bez charakteru. Kochana jest ale czasem mne wyprowadza z rownowagi nie tylko malpowaniem;p