Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna2012

Jak go rozumieć ?

Polecane posty

Gość dziewczyna2012

Poznałam go przypadkiem w pewnej restauracji, na samym początku szczerze trochę go unikałam, lecz on ciągle pojawiał się gdzieś obok mnie. Po pewnym czasie zapoznaliśmy się , poznałam jego znajomych i razem bawiliśmy się w swoim towarzystwie. On zawsze siedział obok mnie, pilnował aby mi niczego nie brakowało. Kiedy podchodziły do niego inne znajome nie wchodził w rozmowy z nimi , tylko spędzał czas ze mną. Poznał mnie ze swoimi kolegami , gdy tylko mnie widział uśmiechał się . Siedząc w towarzystwie i rozmawiając przysunął się do mnie i dał mi buziaka w policzek mówiąc , że jestem wspaniała. Innym zaś razem gdy pogłaskałam go po twarzy przytulił się do mnie i znowu skradł buziaka. Gdy widział mnie w lokalu zaraz czułam na sobie jego wzrok, przy wszystkich przychodził obejmował mnie i witał się ze mną. Gdy dochodziło między nami do pocałunków powiedział mi , że przydała by mu się taka czuła osoba jak ja taka opiekunka.Pewnego wieczoru gdy odprowadzał mnie do domu patrzył mi w oczy i powiedział ze jestem dla niego idealną kobietą , taką jaką chciałby pod wieloma względami ale nie czuje czegoś do końca. Zawsze po spotkaniach pisał do mnie na drugi dzień i pytał jak się czuję a tego razu po tym co mi powiedział napisał i oznajmił mi że chyba się zapędziliśmy w naszych koleżeńskich relacjach, po czym dodał ze będziemy jeszcze weryfikować naszą znajomość aby lepiej się poznać i na pewno okazja będzie , żeby się spotkać. I powiem szczerze ze dziwnie mi z tą znajomością bo jak się widzimy traktuje mnie bardzo dobrze , bawi się tylko ze mną i swoimi znajomymi a na resztę nawet nie patrzy. A jak gdzieś odejdzie to mi mówi ze idzie się przywitać np ze swoja była ,która jest teraz tylko jego znajomą. A tak to nie ma kontaktu miedzy nami , ąż do kolejnego spotkania. Ale nie wiem czego napisała do mojej przyjaciółki, która poznał razem ze mną ( ona jest samotna z dzieckiem) i sobie razem żartowali. Już nic z tego nie rozumiem , nie wiem jak się zachować jak go kolejny raz spotkam.

Gość hjdcbsj
spróbuj trzymac go na dystans bo wygląda nna to ze sam nie wie czegochce

Gość dziewczyna2012
Też nad tym myślałam, żeby tak zrobić :)

Gość [pojhvbnmk,uli;op;lkmjnb
nic szczególnego nie wniosłaś, zwyczajne sympatyczne zachowanie...nic poza tym to akurat Twoja chwila prawdy,