Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajahehehe

Jestem 22-letnią dziewicą

Polecane posty

Gość jajajahehehe

haaa no i co?

Gość roxon
A ja 22 letnim prawiczkiem. No i co?

Gość jajajahehehe
chwale

Gość Gumowy Joe
To utrzymaj status quo :-)

Gość Buha ha ha!
Czym tu się chwalić? Nie Ty pierwsza, ale na pewno ostatnia :-)

Gość meringer
chcialabys to zrobic ?

Gość jasynikoss
a ja jestem 24-letnia dziewica

Gość jajajahehehe
nie chce tego robić

Gość sara jane
Straciłam dziewictwo na 2 miesiące przed 23 urodzinami z chłopakiem którego dobrze znałam i byłam pewna jego uczuć w stosunku do mnie. Aktualnie jest moim mężem. Spałam jedynie z nim i jestem z tego dumna i zadowolona, że nie zrobiłam tego z nikim przygodnym, tylko po to by mieć ten pierwszy raz za sobą. Nie uważam, że z sexem należy czekać do ślubu, uważam natomiast, że trzeba to zrobić z właściwą osobą, której ufamy, która coś dla nas znaczy i przede wszystkim nic na siłę. Nie każdy ma to szczęście spotkać w wieku dwudziestu kilku lat partnera na całe życie. Mój pierwszy raz nie był jakiś nadzwyczajny, fizycznie nie było dla mnie za ciekawie, czegoś innego się spodziewałam, ziemia mi również nie zadrżała. Z sexem jak z każdą inną umiejętnością, z każdym razem coraz lepiej. Zdarzają się różne wpadki, szczególnie na początku, potrzeba czasu by poczuć się swobodnie dlatego ważne by nie dzielić tej intymności z kimś przypadkowym. Nie zapraszamy obcych do domu a co dopiero "do własnego ciała". Pozdrawiam :D

Gość SzokKo
Bardzo fajnie napisalas sara, tak trzymac

Gość a ja 53letnią i szukam kogoś
kto mnie rozdziewiczy za odpowiednią cenę oczywiście. Przedłożę aktualne zaświadczenie lekarskie. Więcej info na priv. lusia50@wp.pl

Gość mariner
sara popieram cie i zgadzam sie z toba,ale kazdy jest niepowtrzalny wiec i jego potrzeby seksualne sa indywidualne.WAZNE aby nic na sile , bo tak wypada .Trzeba isc za glosem swego wnetrza. Ma ochote na chlopaka to idzie z nim do lozka ,nie ma -nie idzie .

Gość mariner
moja pierwsza dziewczyna byla dziewica i ona pierwsza mi zaproponowala "abym ja wzial".WZIALEM !i mielismy fabtastyczny seks i relacje .

Gość dziewico po 50tce
za ile mi dasz? mam dobrą zdolność kredytową :) a tak poważnie, to nawet gdybyś mi zapłaciła to bym cię nie przerżną......2O-kilkuletnia dziewica może zaimponować ale taka stara lampucera to mnie odrzuca!!!!! Nikt się nie chciał ciebie czepić i tyle!!!! Jeszcze chcesz się sprzedawać - FUJ!!!! Masz coś z deklem!!!

Gość tepiciel super extra
sara jane jeszcze niejeden chooj w twoich ustach zagosci jezeli nie w obu dziurkach wiec sie tu nie chwal

Gość zazdrośnik/zazdrośnica
z trzycyfrowym przebiegiem :)

Gość w sumie czego się
spodziewać po takim analfabecie :) dziewczyna się szanuje i zna swą wartość więc albo jesteś laską która się szmaci i traktują cię faceci jak dziwkę albo Kurwiarzem, który młóci kurwy, nigdy porządnej dziewczyny nie miał i nie będzie miał bo żadna porządna na niego nie spojrzy :)

Gość mentaI cut
no i co z tego że ktoś ma 22 lata i jest dziewicą / prawikiem. można być! chodzi o to czy człowiek potrafi nawiązać kontakt z płcią przeciwną czy tak jest wyalienowany, że nie

Gość jak się ktoś nie szmaci
to znaczy że ma problemy z otoczeniem, a to dobre :)