Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapisss

czy policjant moze byc dobrym facetem?

Polecane posty

Gość kapisss

..

Gość HMS..SDSS...Petard
Żaden facet przez duże F, nigdy nie będzie policjantem. To zawód dla kruchych ciot i wszelkiej maści hołoty.

Gość @facet@
a co ma do tego zawód? oczywiście ważne aby nie brać pracy do domu w każdym zawodzie

Gość Policjanci to mendy
Policja wymusza skurwysyństwie zachowania i nikt, kto posiada jakieś elementarne ludzkie odruchy nie będzie w stanie przepracować w tej przestępczej organizacji dłuzej niż pół roku 🖐️

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie, zdecydowanie nie

Gość rosjanka88
nie

Oczywiście, że tak. Nie wiem tylko dlaczego zadajesz tak poważne pytanie na forum dla dziefczynek i ciot.

Gość rosjanka88
i dla doświadczonych zyciowo racjonalnych yntelygentek na czarno

Gość gtteeee
Tylko jeśli jest z kryminalnego. Tam mają jakąś inteligencję.

Gość ci z w11
za godni zaufania

Gość ja pochodze z policyjnej rodzi
ny tzn,ojciec,brat i 3 kuzynow to policjanci ciotka tez i powiem jedno-gliniarze sa mescy,odpowiedzialni i odwazni tacy powinni byc mezczyzni,a nie jakies cioty z neta,co nawet nie umieja kobiety sobie poszukac,tylko siedza w necie calymi dniami i biadola znam wielu kolegow brata-i sa to chlopaki przystojni,wysocy i przede wszystkim MESCY

dodam jeszcze ze tata służył w UBcji. Ma zajebistego wąsa, IQ polnego świerszcza i wykształcenie podstawowe. Podobnie jest z bratem i jego kolegami

wszyscy s po studiach,ty idioto

Gość Moroń
gdy policjant wraca z dyżuru do domu powinno być tak : - niech usiądzie w swoim ulubionym fotelu i do idealnie czystego kufla wleje zawartość z butelki , piwo powinno być chłodne , niech wypije spokojnie pół literka płynu żółtego i niech się nikt w domu nie odezwie ! żadnych problemów za moment drugi browarek poleje i można zagadać czy dzisiaj było spokojnie ale jak walnie pięścią o stół to już nie zadawaj durnych pytań kobieto i zabierz dziecko do drugiego pokoju , niech wypije trzecie piwo a potem możesz jemu zrobić lodzika dla odprężenia własnych reakcji :)

wszyscy ukończyli akademie relaksu, zaocznie i tylko licencjat. poziom ich wykształcenia przerasta wszystko co widzialne i niewidzialne

a cioty z neta moga tylko sobie pomarzyc kazdy z was tuttaj prawikow,lub skrzywdzonych przez los placzecie,ze babki nie zwracaja na was uwagi a ciekawe bardzo skad wzielo sie przyslowie -za mundurem panny sznurem?

gdy mnie kuzyn poprosi na chwilę to nigdy nie odmawiam i jemu jest bardzo przyjemnie i mnie też

ty debilny indorze policjanci tez chodza w mundurach jakbys nie wiedzial/a

poza tym chyba niektorzy na tym forum pochodza z jakis patologicznych i zlodziejskich rodzin bo jestescie tak przeciw policjantom ze szok a wiec lepiej byc zlodziejem i morderca?

Sama jesteś debilką córko psiarzy. To przysłowie, czy powiedzenie tyczyło się wojskowych, a nie wieśniaków oderwanych od pługa, którzy chcąc zaistnieć i poczuć trochę władzy wstępują do policji. co innego związać się z żołnierzem, a co innego z psem. Jednakże co ty o tym możesz wiedzieć...

wlasnie co ty mozesz o tym wiedziec cos czuje,ze twoj braciszek,lub narzeczony siedzi w pudle pewnie,skoro tak najezdzasz na ludzi ,ktorzy sluza temu krajowi a nie go okradaja

"a wiec lepiej byc zlodziejem i morderca?" Ze skrajności w skrajność? Nie wiesz o tym, że między złodziejami, a mordercami istnieje a policjantami istnieje coś pomiędzy? Np. ludzie, którzy mają większe ambicje, niż bycie skorumpowanym pasożytem społecznym, którego muszą utrzymywać UCZCIWI i przedsiębiorczy ludzie?

a ty debilny indorze uwazasz kazdego policjanta za skorumpowanego pasozyta? zobaczymy jak ci sie krzywda stanie ,gdzie polecisz,moze do twoich kolesi z dzielnicy

Gość ja pochodze z policyjnej rodz
tradycje konfidenckie sięgają w mojej rodzinie aż trzy pokolenia wstecz

"cos czuje,ze twoj braciszek,lub narzeczony siedzi w pudle " Nikt z mojej rodziny nie siedział w więzieniu, nie zadaję z patologią. "tak najezdzasz na ludzi ,ktorzy sluza temu krajowi" Tak, szczególnie służą ci, którzy za kilka złotych są na usługach mafii, a ich jedynym służeniem naszej ojczyźnie jest łapanie pijanych rowerzystów.