Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy można być w ciązy jesli..

Polecane posty

nie ma sie większych objawów typu brak miesiączki czy wymiotów ,albo mdłości czy bolesnosci piersi . ale.. piersi lekko sie powiększyły no i ma sie cały czas temperature 37 ? czyli taka jak przy ciaży.. seks bez żadnych zabezpieczen mechanicznych wytrysk w pochwie tabletki anty,ale brane nieregularnie niestety

Gość xerox 30
to ciąża raczej

a okres mialam ,ale czytalam ,ze może wystapić do 3 miesiąca aż i mam wrażenie ,ze brzuch mi sie troche powiekszył tzn jest wzdęty ,ale to pewnie by było za wcześnie prawda?

Gość kidaj304865721
ciąża...

mam nadzieje ,ze z przeziebienia ta temperatura :( nie martwilam sie bo nie miałam mdłości ani nie czułam żeby było coś nie tak ale chyba pójde jutro po test choć sie boje sprawdzic troche

odwołuję alarm, fasola z wczoraj wzdęła mi brzuch

oj wezcie mnie nie straszcie wyrokujac ,ze ciaza bo to malo smieszne nie wiadomo. ale pytam o te objawy bardziej

Aha czekaj no okres miałaś tak? No w ciąży to nie jest okres tylko plamienie implantacyjne, ale fakt często mylone... jednak jak coś tam miałaś to raczej nie zawracaj sobie głowy chyba, że jakieś masz przeczucie mocne to test zrób i po sprawie 🖐️

mialam normalny , obfity okres. napewno to nie było plamienie

bo ja zwykle mam takie okresy ,ze ciagle biegam zmieniac podpaske,albo tampon i tak tez było tym razem

O objawy pytasz tak? No to ja poza brakiem okresu nie miałam nic, 2 razy lekko mnie zamuliło, ale raz to przed robieniem testu właśnie więc w sumie myślałam, że ze stresu, drugi raz jadąc autem to też nie byłam pewna czy to nie od gorąca, duchoty... także mogłam przeoczyć, ale jednak nie miałam okresu Moja siostra krwawiła regularnie co miesiąc do 5 msc, za to skarżyła się na wymioty - lekarze leczyli ją na grypę żołądkową :O Mało tyła, mało brzuch się powiększał, jednak właśnie jak zaczął tak inaczej się powiększać niż np od najedzenia powiedziała lekarzowi i dopiero okazało się, że to ciąża! 5 MIESIĄC! :D Także nie wyczaisz ;)

o kurcze.. no to faktycznie lepiej zrobie ten test . mam nadzieje ,ze to nie jakiś 3 miesiac bo dopiero by było odpukac..

troche sie martwie tylko ta podgoraczka i piersiami :(

No na szczęście często się to jednak nie zdarza także wiesz ;) Spokojna Twoja rozczochrana ;) Jeszcze moja koleżanka miała plamienia chyba do 3-4 msc i też mówiła, że jak normalny okres, w terminie, tak samo długie i obfite, no ale ona o ciąży wiedziała, bo akurat starali się i miała inne objawy więc zrobiła test przed okresem, później się już martwiła, że nie jest, ale poszła po do lekarza i jednak ciąża była Powodzenia, żeby było tak jak chcesz ;)

Gość Serafina_90
Po co brać tabletki anty skoro robi się to nieregularnie? Możesz mi to jakoś logicznie wytłumaczyć? Czy masz aż tak słabą pamięć, że nie możesz o nich zapamiętać?