Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fly3082

celluscience na cellulit

Polecane posty

witam, kiedyś używałam na cellulit tabletek cellasene. od poewnego czasu cellasene została zastąpiona preparatem celluscience. muszę przyznać, że cellasene był lekiem skutecznym. i w związku ztym mam pytanie, czy celluscience jest równie skuteczny? jeżeli ktoś zażywa celluscience proszę o info. dzięki!

Gość selfishgirl
Używałam kiedyś również cellasene i mi bardzo pomogł, gdzie mogę kupić te nowe tabletki bo nie mogę ich nigdzie znaleźć??

Na cellulit polecam CelluOFF suplemeny diety. Już po dwóch miesiącach widać duże efekty. Po trzech miesiącach po zgrubieniach ani śladu. Dietka, cwiczenia i efekt murowany.

używam celluscience, zużyłam prawie całe opakowanie. Za tabletki dałam 215 zł ( pozniej znalazłam stronę, gdzie można je kupić za 16 euro!). Fakt, że nie minęlo jeszcze 8 tygodni(po takim czasie widac efekty pomoć), niemniej jednak spodziewałam się większej reducji cellulitu. Produkt przereklamowany. Cellulit mam już mniejszy, ale uwierzcie, że naprawdę dużo pracy włożyłam,aby ten efekt osiągnąć. Miałam nadzieję, ze biorąc te tabletki efekt będzie lepszy, a tu rozczarowanie. czyli redukcje pomaranczowej skórki zawdzięczam bardziej diecie, masażom, rolkom oraz rowerkowi. Jak mi się skończy celluscience i cellasene ( biorę po jednej tabletce dziennie) wezmę się za detocell. Ale uwierzcie dziewczyny, to tylko wspomagacze, same tabletki nie usuną wam cellulitu! zaczynając kuracje, bylam pewna, że tabletki wystarczą, bo nie mialam duzego cellulitu (1 stopień), ale jednak zbyt słabo oceniłam mojego wroga, nie chcę się poddać tak łatwo :P Wytrwałości kochane!!!

zmienie temat, czy ktoś stosuje algi suszone na cellulit? faktycznie są takie skuteczne np w formie kąpieli w nich, lub okładów?