Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fernee

wracajace wspomnienia, a nowa znajomosc

Polecane posty

Gość fernee

3 miesiące temu rozstałam się z chłopakiem po 2,5 roku związku, ponieważ mnie nie szanował i wyzywał w kłotniach. Wiele z nim przezyłam, także dobrych chwil, ale ranił mnie swoim zachowaniem. Miesiąc temu poznałam cudownego chlopaka i mimo, że początkowo mówiłam mu,że nie chcę się angażować bo jestem po rozstaniu on nie dawał za wygraną-dzwonił, pisał.I chyba po ostatnim spotkaniu coś zaiskrzyło. Od tego czasu myślę o nim, chyba nawet się zauroczyłam. Jednak stary związek wciaz mi nie daje spokoju-przypominają mi się dawne chwile ,mam wyrzuty, ze tamten chłopak cierpi a ja układam sobie życie i zaczynam byc powoli szczesliwa. Nie umiem odrzucic starych sentymentow, czy to kiedys minie?ciezko mi z tym wszystkim, bo wciaż te wszystkie wspomnienia we mnie siedza. wobec tego nie wiem czy dac szanse tej nowej miłosci

Gość malska
odrzuc bo ten byly niczego nie doceni a ty zostaniesz sama ze swoimi sentymentami ja z senstymentu przespalam sie z bylym podejrzewam ciaze o czym go poinformowalaam i uslyszalam ze sie spoko zalatwi tabletke wczesnoporonna i bedzie ok a tak wogole nie jest mozliwe zebym byla bo on mial niedojrzale plemniki fakt ja w smsie napisal '' to sie usunie jak bede '' ale bardziej sprawdzajace jego to bylo zabil wszystkie uczucuia ktore sie jeszcze tlily to on mnie zostawil a neka juz 3 miesiace i nie daje odejsc na dobre

Gość m,,,,,,,000zna
a malska znowu tu swoja patologiczna historie przytaszczyla :o czy tobie sie nudzi czy moze ćpasz ??? :o