Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość malenka254
dziekuje bardzo za wrozbe, ale czy mój były się do mnie odezwie, a co z tym drugim meżczyzną, czy skonczy się ślubem?

Gość rewia -
Prosze o wrozbe , napisalam na e-mail . Dziekuje i serdecznie pozdrawiam

czy i ja mogę prosić?? ania 10.06.85 czy jest szansa na poprawę sytuacji finansowej w najbliższym czasie??

Gość Viviii
ale nasza wróżka późno poszła spać wiec pewnie późno wstanie :)

Gość kls
Bożena 28.06.1978 wiem, że dostanę tą pracę w środę :) (sekretarka) i dobrze trzeba mieć za co żyć :) ale moim docelowym powołaniem jest bycie księgową. Niedługo zacznę II kurs. Będę w pełni wykwalifikowana. Moje pytanie: Czy i kiedy będę pracować w księgowości, czy to będzie biuro rachunkowe czy dział księgowy? :) poproszę o odpowiedź :)

Gość mk;ljkljlk
niestety w tym roku raczej się na to nie zapowiada. kiedy - lato za 2 lata tzn lato 2013 dziekuje za wrozbe, jesli mozna chcialabm tylko dopytac, bo mieismy w planach wziac cywilny w tym roku wrzesien/pazdziernik a za rok prawdziwy slub czyli koscielny i wesele. czyli karty dobrze pokazaly, ale zastanawiam sie w takim razie czy ten cywolny bedzie w tym roku czy karty nic na ten temat nie mowia?

Gość Marta 01.09.1985
Nie teraz powinna być ona.com a potem ja :)

Gość Viviii
Marta ona.com i ty macie juz wróżbe na 8 stronie :)

Gość milli vanillii
a po Michalince ja :-) moze zrobimy liste spoleczna :-D 1. viviii 2. michalinka 3. milli vaniliii

Gość Viviii
jestem za lista :)

Gość milli vanillii
viviii...w koncu czekamy od wczoraj od 5 strony, a tu widze jakies przyjecia poza kolejnoscia byly, to sie czlowiek niecierpliwi ;-)

Gość tamtaramtamtam
droga wrozko, zostalam pominieta:( czekam cierpliwie na wrozbe. [zgłoś do usunięcia] tamtaramtamtam witam, moje pytanie:co mnie czeka w zyciu zawodowym i uczuciowym? agata 23 08 1982 dziekuje!

Gość tamtaramtamtam
droga wrozko, zostalam pominieta:(czekam cierpliwie na wrozbe. [zgłoś do usunięcia] tamtaramtamtam witam, moje pytanie:co mnie czeka w zyciu zawodowym i uczuciowym? agata 23 08 1982 dziekuje!

Gość chilliredka
Przypominam sie autorko!! Natalia 13.08.1992 czy wygram w koncu w totka?:)

Gość milli vanillii
aktualizuje :-) moze zrobimy liste spoleczna 1. viviii 2. michalinka 3. milli vaniliii 4. luska 5. tamtaramtaamm

Gość Marta 01.09.1985
Aha tak faktycznie była wróżba. Już jest źle, to może być jeszcze gorzej :/ To mam jeszcze 2 pytania: kiedy znajdę stabilną pracę i czy uda mi się wywinąć z problemów na policji?

Gość proszę o wróżbę
katarzyna 25.09.1978 paweł 04.02.1974 czy coś z tego będzie jeszcze ja jeszcze ja do kolejki :)

Gość maska zorro
hehe kobiety 2 będziesz miała, tzn 2 będzie zabiegalo o Twoje wzgledy starszy szatyn i mlodszy blondyn, osobiście proponuje starszego szatyna, przy nim więcej miłości a kiedy - 9 kier, do 6 miesięcy Dziękuje bardzo za poświęcony czas:) tylko... piszesz starszy szatyn... obecnie kreci sie kolo mnie starszy facet o ... 20 lat:O ma zone i dzieci, mam nadzieje ze to nie o niego chodzi:( a czy jest szatynem trudno mi powiedziec, bo juz jest siwy... mam nadzieje ze sie sprawdzi, zwlaszcza z czasem, bo potrzebuje strasznie milosci:)

Gość Całkiem duża Kasia
Dzień dobry, bardzo proszę o wróżbę na temat mojego zdrowia: Czy mam jakąś chorobę ( o której nie wiem) a powinnam zgłosić się z nią do lekarza, bo np. zagraża mojemu życiu? Katarzyna 16.05. 1974r Pozdrawiam serdecznie

Hej Przypominam o sobie byłam zaraz po wiedżmie ple ple wczoraj. Moje pytanie: czy znajde prace w tym roku, czy finanse się poprawią, im czy dziecko mi się szykuje na ten rok. Ania 25.08.1988. Pozdrawiam

Gość uwiklana
Ela 25.07.1982 Czy znajde prace ?

Gość A&M
asderka_aaaa dziekuję pieknie :) w podzięce przepis na sałatke z kurczaka :) to poniżej, chciałam jeszcze dopytać kiedy to dzieciątko? :) 3 piersi z kuraka 1 puszka kukurydzy 1 puszka ananasa 1 pęczek szczypiorku 1 mały majonez rzymski (ja daje mały jogurt i 3 łyżki majonezu do tego sól pieprz i maga) 1 sałatka z selera 6 jajec sól i pieprz do smaku Piersi pokroić w kosteczkę - udusić (duszę na oliwie z oliwek+sos sojowy). Kukurydzę odsączyć (nawet ją lekko wyciskam). Ananasa pokroić w kostkę - odsączyć/wycisnąć. Szczypiorek pokroić na małe paseczki. Sałatkę z selera odsączyć/wycisnąć - pokroić jeszcze na mniejsze kawałeczki. Jajka ugotować na twardo - pokroić w kosteczkę. Przygotować majonez (czyli ten jogurt i 3 łyżki majonezu+przyprawy-wymieszać na jednolitą masę). Wszystko do gara i wymieszać - doprawić do smaku i do lodówki na jakiś czas żeby doszło (wymieszały się smaki:)). Smacznego!

witam kochani wróżyć zaczynam dziś od 16:30. Muszę ogarnąć troszkę tą swoją chalupke:) kolejność pierwszych 10 rozkładów czy się uda Viviii michalinka77 milli vanillii przepedzona w kąt aisha 123 taktatak nokhsaewka endago lawa 32 po tych 10 kolejne 10 itd :)

Gość malenka254
malwina 3.08.1988, krzysztof 15.01.1984 podaje jeszcze raz gdyż wyżej zapomniałam;)

tamtaramtamtam kochana nie zostalas pominieta:) robiłam wczoraj 4 stronę Ci którzy czekali wczoraj do 2 w nocy na swoje rozkłady a byli daleko daleko dostali je poza kolejnością bo specjalnie na nie do pozna czekali, a obiecałam że dostaną te rozkłady;) dzisiaj też wroze więc nic straconego. jeśli ktoś faktycznie zostanie pominięty niech krzyczy z której strony był post :)

Ja zostałam pominięta pisałam przed Vivi która jest dziś na pierwszym miejscu. Powyżej też się przypominałam na tej stronie. Pozdrawiam.

aaaaaa nie ogarniam już katerina jesteś na tej stronie? f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5087923&start=90 pierwsza jest 'czy się uda'