Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

no tak zapomialam 1. osoba pytajaca musi mieć ukończone 18 lat 2. osoba pytajaca musi podać pytanie datę urodzin oraz imię 3. jeśli osoba pytająca, pyta o osobę 3 musi podać jej imię i datę urodzin 1 - jest 2 - Ewa 1974-01-27 3-nie pytanie - czy uda mi sie schudnac w tym roku do marcu?

Gość wdsakldsm
po co zakładasz topik ,jak nie odpowiadasz ? ja rezygnuje ,nie czekam na odp

Gość zeneg
kamforowa a moze jest problem, ze ciebie nikt nie chce, ani młody ani stary :D buahahaha

Gość axaxax
Co czeka w tym roku maja mame, zdrowie finanse, milosc, rodzina itp zofia 11.04.58r

Gość kamforowa
zeneg - coś taki zgryźliwy .. hm?? w życiu się nie układa to chcesz innym podocinać ? kochanie :D szukaj dalej bo na mnie wrażenia Twoje urocze tekściki nie robią :*

Gość zeneg
mnie się układa :D lubię drwić z gówniar takich jak ty, to cos złego :D wory na spermę też muszą istnieć :D

Gość kamforowa
hahah bawisz mnie :D

Gość .km.,m.m
bez przesady to tez czlowiek, zuwaz idiotko ze wczoraj do 2 od 15 siedziala....chcialoby ci sie tak, poza tym powiedziala ze powrozy tylko ilus tam osobom a wrozyla duzo wiekszej liczbie osob, uwazam ze jest to najzyczliwsza wrozka i najbardziej oddana z tych wszytskicj ktore kiedykolwiek byly na kafe wiec jak ci sie cos nie podoba to idz faktycznie na platna wrozbe !!

nie no ja man wrażenie że niektórzy piszaleli. Ludzie napisałam że będę robiła 5 rozkładów a robię więcej... Wyobrazcie sobie że muszę też jeść oraz załatwiać się. Nie przesadzajcie... a jak komuś nie pasuje proszę udać się do kogoś kto robi rozkład od razu i pobiera opłatę. MIAŁAM INNY NICK bardzo proszę skopiuj mi moja wrozbe dla Ciebie, ciekawa jestem czy przypadkiem jej treść nie była inna od tej która podalas przed chwilą Ty. Swoją droga przykro mi że są tutaj tacy ludzie jak Ty. Którzy nie biorą pod uwagę czasu jaki poświęcam na rozłożenie kart a potem napisania wszystkiego. Nie istotne że zrobilas to dla żartu. Szkoda że nie szanujesz obcej Ci osoby która chce komuś pomóc bezinteresownie...

Gość gfhfgjhgj
Pani wrózko a kiedy mozna liczyć na odp na maila :)? wiem, ze pani ma duzo pracy i też jest pani człowiekiem :)🌻

Gość gfhfgjhgj
dziekuje :)

Gość rewia-
Dziekuje i bede czekac .

myślałam że to wyjdzie inaczej. Miałam nadzieję że będziecie pytać ją Wam odpowiadać i wszyscy będziemy zadowoleni. Ale niestety Wy macie mi za zle że musicie czekać. Rozumiem Was ale zrozumcie też i mnie. Przykre jest to że nie potraficie zrozumieć że ja też mam obowiązki... wracam do wrozenia :/

asderka muszę powiedzieć że cię podziwiam bo tak czytam co piszesz i masz rację- niepotrzebnie cię poganiamy, a ty to wszystko znosisz i jeszcze odpowiadasz :)

Gość axaxax
wrozko na ktorej jestes stronie?

Gość kls
dałam miły komentarz dla Pani wróżki na POWIEDZ.TO

Gość do asderka_aaaa
Do wszystkich osob, ktore podwazaja talent Julii - chcialam napisac, ze dostalam od niej wczoraj odpowiedz na maila i napisala mi o rzeczy, o ktorej nie wiedziała. Takze prosze o szacunek wzgledem jej osoby i jej wkladu, bo na pewno nie jest kolejna pseudokafewrozka. :)

Gość mkj,xjkxkas
kochana wrozko, zauwazylam ze osobom ktorym juz wrozylas i ktore o cos dopytuja wrozysz bez kolejki, czy w takim razie i ja moglabym prosic o krotkie wyjasnienie? oto twoja wrozba (odnosnie daty slubu) i moja prosba niestety w tym roku raczej się na to nie zapowiada. kiedy - lato za 2 lata tzn lato 2013 jesli mozna chcialabm tylko dopytac, bo mieismy w planach wziac cywilny w tym roku wrzesien/pazdziernik a za rok prawdziwy slub czyli koscielny i wesele. czyli karty dobrze pokazaly, ale zastanawiam sie w takim razie czy ten cywolny bedzie w tym roku czy karty nic na ten temat nie mowia? anita 20 07 1984

Gość malenka254
zgadzam sie z wpisem powyżej i jak coś nie pasuje to zawsze można iść do innej wróżki, nikt was na siłe nie trzyma

Gość malenka254
tzn. chodzi o talent Julii

tamtaramtamtam kłopoty z pueniazkami, ale to przejściowe. jakiś nie zaplanowany wydatek. Jakas szatynka nie jest Ci przychylna. Musisz troszkę uważać na nią. Młody jasny blondyn ktoś bliski może mieć małe problemy zdrowotne. Pod koniec sierpnia wszystko się unormuje. w życiu uczuciowym na najbliższą przyszłość bez zmian

Gość rewia-
wrozy za darmo , poswieca swoj czas , jezeli komus nie odpowiada to nie powinnien jej zawracac glowy .

Luska kochana uważaj na drogi oddechowe, Będziesz miała jakiś problem związany z nimi. Hm stawiam na zapalenie płuc lub astmę ale mam nadzieję że się mylę. Ciepło będziesz miała w serduszku. Jakiś starszy szatyn. No imyslisz o finansach. tzn o pracy i tutaj akurat wszystko ok. mkj,xjkxkas wezmiesz ślub cywilny w tym roku jeśli.planujesz jednak to ślub w 2013 roku będzie dla Ciebie takim prawdziwym ślubem z prawdziwego zdarzenia Dziewczyny bardzo dziękuje za dobre słowa:)

Gość takakulturalna
Dlatego ja spokojnie i cierpliwie czekam :) Jestem na 12 stronie bodajże więc cierpliwość wskazana :D Ktoś poświęca swój czas i energię za darmo, doceńcie to a nie poganiacie, to nie robot, też ma swoje życie.