Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość uwiklana
Wielkie dzieki asderka_aaa ze mi powrozylas :) Pozdrawiam :)

Gość kamforowa
Pani Wrozko nie chcę denerwowac bo rozumiem że to zajmuje czas ale chcialam zapytac ile jeszcze potrwa nim dostane odpowiedz ?

Gość uwiklana
Wielkie dzieki asderka_aaa za wrozbe :) Pozdrawiam :)

Gość axaxax
Dajcie jej zjeść spokojnie Pali sie?

Gość niestety kochana
nic się nie zgadzam co mi powróżyłaś, wszystko na odwrót, ale mimo wszystko bardzo dziękuję-))))

Gość Elemeledudkiii
Pisalam na stronie 8 :-) Nie spieszy mi sie, ale mi zalezy na wrozbie :-)

niestety kochana przykro mi i przepraszam :/ moglabys skopiować moja wrozbe i tu wkleic? czy to nie była jakaś o zdrowie? bo w jednej nie byłam pewna i jestem ciekawa czy to ta ELEMELEDUDKI już zrobiłam Twój rozkład poszukaj

niestety nie dam rady zrobić dzisiaj 6 stron. Kto pisał wcześniej o wrozbe i nadal czeka? powroze po za kolejnością...

witam, mam pytanie dotyczące mojej niepełnoletniej córki, jutro ma casting do opery, czy ma szanse ? Czy warto aby tam szła ? Chciałabym po prostu się upewnić, oczywiście nie wpłynę na córkę a jeśli już to doradzę jej przynajmniej w pewności więc z góry dziękuję córka ma na imię Weronika, urodzona 28.10.1996 proszę i z góry dziękuję :)

Gość rewia-
mi tez bardzo zalezy na wrozbie , prosze nie zapomnij i czekam cierpliwie

Gość niestety kochana
ALEKSANDRAAAA finanse baaardzo dobrze. wręcz fantastycznie. w serduszku też bardzo dobrze. w rodzinie tzn domu też ok tylko jakąś szatynka może mieć problemy zdrowotne. To była moja wróżba Kasy-brak, w serduszku też niestety nie ciekawie,ale dzękuje bardzo za poświęcony czas-))

liliaskorpionica nie powinnam stawiać kart osobom które nie skończyły 18 lat... wdg moich kart córka przejdzie casting

Gość kamforowa
Ja z 13 strony ... Prosze o odpowiedz ;D

Gość axaxax
ja czekam na str 14

Gość lulu 12345
Jeśłi można pytałam na 11 stronie o drugą połówkę Jolanta 10.11.1977.

Gość Elemeledudkiii
Aj, nie zauwazylam, przepraszam. Dziekuje bardzo za wrozbe! Podaj maila to Ci cos przesle, bo nie chce juz tu zasmiecac tematu :-) Milego wieczoru! pozdrawiam,

niestety kochana ooj ale Ty pytalas ogólny hehe i tu się wszystko będzie zgadzać:) to jest rozkład 14 kart na najbliższy czas, Ją zawsze interpretuje na rok:) więc to się dopiero wydarzy:) akurat Twojej wróżby jestem pewna że się sprawdzi bo wszystko ładnie czysto wyszło, ba daje sobie lapke uciac. Daj znać 31 grudnia czy się sprawdziło :))

Sprawdzisz mnie z 13 strony? 1. osoba pytajaca musi mieć ukończone 18 lat 2. osoba pytajaca musi podać pytanie datę urodzin oraz imię 3. jeśli osoba pytająca, pyta o osobę 3 musi podać jej imię i datę urodzin 1 - jest 2 - Ewa 1974-01-27 3-nie pytanie - czy uda mi sie schudnac w tym roku do marcu i czy powinnam w marcu wyjechac na urlop?

Gość rewia-
Kochana Julio bardzo dziekuje Ci za wrozbe i slowa otuchy . Jestem Ci niezmiernie wdzieczna za Twoj czas . Zycze Ci wszystkiego najlepszego , pozdrawiam

Gość skorpion1989
czy bede miala jeszce ladna cere, jesli tak to kiedy?? i kiedy znajde stala prace?? 01.11.1989

to co powrozysz mi? mam dla Ciebie fajny przepis - ostatnio zrobilam i smaczne i bardzo latwe i nie poswieca sie duzo czasu na zrobienie, tlyko nie wyglada super estetycznie. Mam nadzieje ze lubisz awokado :) Makaron z musem z awokado Składniki, 2 porcje: około 140 g makaronu (np. spaghetti) 1 awokado 1/3 ząbka czosnku 2 łyżeczki soku z limonki i szczypta startej skórki 2 - 3 kawałki marynowanej zielonej papryczki jalapeno pęczek (doniczka) bazylii duży kubek listków młodego szpinaku 1 łyżka oliwy extra vergine + do podania 3 łyżki tartego sera (Parmezanu lub Grana Padano) 50 g sera feta Przygotowanie Makaron wrzucić na wrzącą i osoloną wodę, ugotować al dente. Zmiksować obrane i pokrojone awokado, czosnek, sok i skórkę z limonki, papryczkę jalapeno, listki bazylii (1/3 listków odłożyć), opłukany i osuszony szpinak oraz oliwę extra vergine, doprawić solą i pieprzem. Makaron odcedzić i włożyć z powrotem do garnka, dodać tarty ser i wymieszać. Dodać mus z awokado i resztę bazylii, delikatnie wymieszać. Podawać ze świeżo zmielonym czarnym pieprzem, dodatkową oliwą extra vergine i pokruszonym serem feta.

Gość skorpion1989
czy bede miala jeszce ladna cere, jesli tak to kiedy?? i kiedy znajde stala prace?? 01.11.1989 Natalia