Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość sklonowanaowca
ale mam pecha:( Pamietaj o mnie jutro asderka_aaa!:) pozdrawiam:)

Gość mydestinationnnnnnn
jestem na 7 stronie i do tej pory nie dostałam odpowiedzi.... :( powtórzę pytanie Jaką przyszłość ma nasz związek? Martyna 27.05.1991 r. Maksymilian 14.08.1990 r. mam nadzieje, że w końcu uzyskam odpowiedz pozdrawiam :)

Gość jak to postrzegacie
jak to postrzegacie

Gość Elemeledudkiii
Dobro wraca i do Ciebie tez na pewno wroci, dobro i poswiecony innym czas. Powodzenia zycze!

Gość pytalam juz dwa razy
a odpowiedzi zadnej :o bez sensu!

Gość SprawdzamSylwia
Tak, czytam co wczoraj działo się wieczorkiem i dalej jestem pod wrażeniem poświecenia asderka_aaa. Martwię się, że tutaj też za chwilę bedzie masa ludzi, bo czytam, ze Ci co uzyskali odpowiedz dalej pytają, tak wiec krąg na nowo się kręci. Na takie wróżenie też energię się traci. Nie wspominając o wolnym czasie asderki. Również wierzę, że energia jaka wysyłamy do nas wraca, aby ona zawsze była dobra :-). kls- napisz jak rozmowa, życzę powodzenia - znam ten dylemat szukania pracy i rozmów o pracę, zawodowo też jestem na tym własnie etapie szukania, wiem jakie to trudne asterka - może powinnaś twardo robic tylko te pięć osób, nie przejmować się przybywającą masą ludzi, ja szukam odpowiedzi na swoje pytanie już bardzo długo i czy dostanę odpowiedz za dzien czy za tydzień a nawet miesiąc to i tak poczekam A niecierpliwe osoby powinny troche postawić się w sytuacji tej drugiej strony, ja tak w zyciu staram się robić. Precież asterka do poznych godzin stawia karty i stara się udzielić odpowiedzi. Podziwiam to poswięcenie

Gość Magdalenkaaa****
Magdalena 27.04.1980r czy sytuacja finansowa poprawi sie po podjetych teraz działaniach ? czy nasze decyzje sa słuszne czy wynik pewnego testu bedzie tak jaki chcemy? ( nie chodzi tu o ciaze ) -mąż 22.01.1983

Gość dobraaaaaaaaa
ja 25.07.1982 on 28.06.1979 Co z nami bedzie? Czy on o mnie mysli? Czy sie jeszcze kiedys spotkamy?

nie wiem w jakiej to kolejności idzie ale na wszelki wypadek przypomne się jeszcze raz ilona 15 stycznia 1983 i marcin 5 maja 1982. czy będzie z tego jakiś związek?

dziekuje asderka :)kochana jestes:)co prawda taki ze mnie kucharz jak z koziej d... trabka wiec przepisem nie podziekuje(jesli mieszkasz w pomorskim to chetnie zaprosze na salatke owocowa ktora ponoc robie najlepsza na swiecie :))na kawe, piwko tez:)i jakbys potrzebowala pomocy w wyborze okularow tez chetnie pomoge:)Pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na swoja kolej....a do niecierpliwych: wrozenie wymaga od wrozacego bardzo duzo sily wiec 5 osob dziennie to i tak dziewczyna ma sily bardzo wiele(jesli wrozka mowi ze wrozy 20-30 osobom dziennie to znaczy ze albo klamie albo nieprzyklada sie do wrozby nalezycie prawda asderko?

Gość poznanski kwiat polny
ja chciałabym wiedzieć czy będę z ojcem mojego nienarodzonego dziecka. Ja urodziłam się 2.10.1991 r, mam na imię Anna On- Jakub, ur. 20.12.1982 r.

Gość Magda---lena
Magdalena 23 sierpnia '87 w jakich okolicznościach spotkam swoją 2 połówkę? kiedy?

Julia bardzo dziękuję:) Myślę o Tobie bardzo miło i dużo zdrówka życzę bo to najważniejsze.

Gość Olkaaa...
Bardzo serdecznie Ci dziękuję droga wróżko, jak wrócę z pracy wyśle przepis. Chciałabym jeszcze zapytać czy ta jego nie całkowita szczerości ma związek z inna kobieta? Aleksandra 14.12.1993 Bartłomiej 12.08.1991

Gość Olkaaa...
Bardzo serdecznie Ci dziękuję droga wróżko, jak wrócę z pracy wyśle przepis. Chciałabym jeszcze zapytać czy ta jego nie całkowita szczerości ma związek z inna kobieta? Aleksandra 14.12.1993 Bartłomiej 12.08.1991

Gość Olkaaa...

Gość Olkaaa...

Gość basia23
I jak idzie wrozenie?

Gość gusiagusia
Dopiero dzisiaj przeczytałam moją wróżbę, bo wyjechałam na kilka dni :) W każdym razie dziękuję bardzo za nią, w podziękowaniu przesyłam przepis na moje ulubione ciasto, naprawdę warto go wypróbować, jest trochę czasochłonne, ale przepyszne i ładne wygląda :) Składniki * 400 g krakersów * 4 żółtka * 3/4 szkl maki * 1 op budyniu śmietankowego lub waniliowego * 3 i 1/2 szkl mleka * 1/2 szkl śmietanki słodkiej 18% * 250 g masła * 1/2 szkl cukru * 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii * 2 łyżki likieru waniliowego * 1 l śmietany kremówki * 1 duża puszka mleka słodzonego skondensowanego * 1 cukier waniliowy * 1 łyżeczka cukru * 50 g gorzkiej czekolady Przygotowanie Mleko skondensowane gotowac w puszce przez 2-3 godz zagotowujemy w dużym garnku 2 szklanki mleka, śmietankę i 1/2 szklanki cukru, do gotującej się masy dodajemy - cały czas intensywnie mieszając trzepaczką do piany - zmiksowane w blenderze 1 i 1/2 szkl mleka, żółtka, budyń i mąkę. Zdejmujemy z ognia, gdy masa będzie gęsta, dodajemy do gorącej masy pokrojone w kostkę masło, mieszamy aż powstanie jednolita masa. Wmiksowujemy jeszcze ekstrakt waniliowy i likier. blaszkę wykładamy warstwą krakersów, nakładamy na nie jeszcze ciepłą masę budyniową. Przykrywamy kolejna warstwą krakersów. Ubijamy 1/2 l śmietany z mlekiem skondensowanym. wykładamy masę toffi na krakersy. Układamy ostatnią warstwę krakersów. Teraz ubijamy na sztywno resztę kremówki z cukrem waniliowym i 1 lyżeczką cukru. Nakładamy ją na wierzch ciasta. Posypujemy startą czekoladą.Wstawiamy do lodówki. Ciasto należy przygotować minimum dzień, a najlepiej dwa, przed podaniem. warstwy ciasta zaczynając od dołu: krakersy masa budyniowa krakersy śmietana toffi krakersy bita śmietana starta czekolada.

Gość malenka254
Droga Wróżko a bedziesz odpisywać na meile, gdyż ja już czekam 2 dzień?

Gość biedroneczka81
Pytałam już wczoraj ale Wróżko Kochana tyle ludzi do Ciebie pisze więc może dzisiaj mogłabyś mi powróżyć? Chciałabym wiedzieć czy karty coś mówią na temat mojego zdrowia? Chodzi mi między innymi o tarczycę? Aleksandra 11.10.1981.

Gość kamforowa
Wróżko ja też chciałam zapytać o meile bo pisałam wczoraj :)

Gość ...... ...... ...
Dajcie maila do wróżki albo namiary gdzie go mogę znaleść? Proszę...:)

Gość kaisenkia
Dziękuję serdecznie! :)

Gość kamforowa
ja pisałam tu... klasta_a@o2.pl na pierwszej stronie podawała

Gość MTV PL
ja też nie dostałam odpowiedzi :(

asderka, dzięki za wróżbę, sprawdziła się w 100%, córka jako jedna z nielicznych dostała się do wymarzonych 'altów' :) ale tak bardzo byłabym ci wdzięczna jeśli zobaczyłabyś czy znajdzie sobie tam znajomych, bardzo ciężko jej nawiązywać kontakty i również mówiła, że nie czuje się tam swobodnie zgodnie z tradycją : (nie wiem czy znasz, moja córka to "wynalazła" gdzieś na internecie) 4 łyżki mąki 4 łyżki cukru 2 łyżki kakao 1 jajko 3 łyżki mleka 3 łyżki oleju Proszek do pieczenia (ok. 1/4 łyżeczki) Wymieszać suche, potem dodać jajko, mleko, olej, wymieszać i do mikrofali na 3 minuty (najwyższa moc). Próbowałam, wychodzi pyszne I naprawdę szybko się robi. ;)