Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość Marta 01.09.1985
No i ja jednak zostałam pominięta. :( 23:48 [zgłoś do usunięcia] Marta 01.09.1985 To ja przypomnę może pytanie: skoro mój związek się rozpadnie mimo, że tak bardzo się staram go utrzymać to kiedy i gdzie znajdę nowego partnera? No i może jeszcze poproszę co to za praca mnie czeka na wiosnę? Czekam cierpliwie

Gość ona11111111111111111111
dziękuje bardzo za wróżbe !!! :)

Gość szatynka227
Poproszę o wróżbe. Sylwia ur 07.02.1981. Kiedy zajdę w ciążę?

Gość takasobiezwyczajnaja
witam serdecznie! to i ja poproszę: Jolanta 27 05 1976 kiedy będę miała drugie dziecko? bo staramy się i..nic a może nie będzie drugiego ? A co z pracą?kiedy znajdę, gdzie?

Cześć Wam. zdążyłam wrócić, patrze a tu wątek znów się rozrasta hehe :) Fajnie, cieszę się :) No, ale niestety dzisiaj nie dam rady, padam na twarz;/ Głowa mnie boli i w ogóle chyba mnie coś bierze bo jakoś słabo się czuję. W sumie nic dziwnego jak szef oszczędza na ogrzewaniu;/ ROSSMANKA Hehe myślałam myślałam, ale na myśleniu się skończyło. Hm w sumie to sama nie wiem jak to ze mną jest. To dość dziwne, bo ludzie którzy wróżą zazwyczaj czytają jakieś ksiązki na ten temat, uczą się znaczeń kart, powiązań. Ja nigdy tego nie robiłam. Moja prababcia wróżyła z kart klasycznych, bardzo rzadko ale zdarzało jej się, nie lubiła tego robić bo była bardzo wierząca, ale ja jako mała dziewczynka zawsze byłam tym zafascynowana, i męczyłam babcie o rozkłady. U mnie jest raczej tak, że mam rozkłady wymyślone przez samą siebie, nigdy nie rozkładam wszystkich. W zależności od pytania danej osoby. Czasem kładę jedną, czasem 2 lub 3, ale najczęściej 9. 4 po jednej i 5 po drugiej. Kładę patrzę i po prostu piszę, nie wiem skąd znam znaczenia tych kart, nigdy nie udało mi się znaleźć takich znaczeń jakich używam ja. To samo z czasem. Potrafię dokładnie określić czas, każda jedna karta oznacza dany okres czasu, to samo z kartami odwróconymi. Karty w pozycji normalnej to raczej pory roku, lata, a karty odwrócone to miesiące. Może wydam kiedyś książkę z własnymi znaczeniami, hehe. W każdym razie zawsze miałam ten '6 zmysł', czuję i widzę troszkę więcej niż inni. Nie zawsze jest to fajne. Nigdy nie brałam tego za talent, ani za przekleństwo, raczej oswajałam się z tym i w końcu przyjęłam do wiadomości, że tego nie zmienię, dlatego postanowiłam wróżyć w wolnych chwilach. Aby jakoś to w końcu wykorzystać. Ale się roztkliwiam hehe

Gość kls
wysłała maila :)

Gość Stoneczkaaaaaaa
Urodziłam się w 95. Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na wróżby :( Chyba, że jednak Pani wróżka zrobi kolejny wyjątek? :)

Gość pączuszek12.01
12.01.1976-Anna 1.Jak bedzie sie rozwijała moja kariera zawodowa-chodzi mi dokładnie o ta prace w ktorej obecnie jestem i jak długo tu moge pracowac.Ma szanse na wiekszy zarobek?

Gość nokiczka
Czy mogłabym prosić rozkład kart na uczucia. Jestem samotną osobą, czy jest mi pisany jeszcze związek? Jeżeli tak to może widać kto to będzie i kiedy. Iwona 27.03.65 Pozdrawiam i dziękuję..................

Gość a nie wiecie ze to grzech
jest a to przynosi nieszczescie i cierpienie

Gość to znowu ja***
asderka nie jestem pewna czy to Ty ale chyba juz mi kiedys wrozylas... I sprawdzilo sie wszystko dokladnie tak jak napisalas. Tylko ze wtedy pisalas na maila, nie wiem czy to Ty? Mam pytanie: czy moja sytuacja finansowa sie poprawi?jesli tak to kiedy moge na to liczyc? Marta 21.07.1988

a ja mam jeszcze jedno pytanie kasia urodzona 02.11.1990r, czy znajde prace? jesli tak to kiedy ?

dziekuje serdecznie asderko za wrozbe:)bardzo czekam na dzidziusia:))))))narzeczony zreszta tez :))w podziekowaniu przepisik na rybe w warzywach: filety(2 albo 3 takie nie za duze ze skora ryba dowolna jaka lubisz)pokroic na prostokaty nie za duze nie za male tak ok 2,5 cm szerokie czyli 1 filet mniej wiecej na 3 czesci)posolic i popieprzyc zamrozic najlepiej polozyc na jakies plastikowej deseczce rozdzielic zeby sie nieskleily i woreczkiem przykryc(wyjac z zamrazalnika kilka minut przed wlozeniem do warzyw), 2 cebule pokroic w kosteczke i podsmazyc w mej ilosci oleju tak zeby sie zarumienila dodac startej na grubej tarce marchewce(1 lub 2) i pietruszki 1 lub 2 :)tez tarte na grubej tarce dodac do marchewki troche cukru (ok lyzeczki lub 2)dodac troche zagotowanej wody ziemniaki po obraniu pokroic w takie mini frytki (paseczki)mozna dodac jeszcze troche zagotowanej wody i gotowac na malym ogniu jako ze rybka bedzie gotowa szybko najlepiej ja dodac jak ziemniaki beda prawie miekkie, rybke dodajemy w ten sposob ze odchylamy warzywka wsuwamy na samo dno rybke i przykrywamy warzywkami po kilku minutach mozna jesc (czas jest zalezny od rybki)zawsze robilam to w garnku wiec polecam w garnku :) mam nadzieje ze bedzie smakowac:) smacznego pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje

wróżko mam jeszcze jedno pytanie. poklocilam sie troche z chlopakiem i poszlam z kolezanka do pubu, taki typ mi gada ze on sie do mnie przytulił i ze ja dałam mu cmoka, a to nie prawda mi sie nic takiego nie przypomina,on był paskudny nigdy bym go nie przytuliła ani nie dała zadnego cmoka, wypilam 4 piwa i sok i wiem ze z nim tylko rozmawialam,teraz ciagle mnie meczy zebym sie z nim spotkała , swojej dziewczynie powiedzial ze ja sie do niego przyczepilam a to nie prawda, powiedzialam ze jak sie odemnie nie odczepi to pojde na policje,ja nigdy w zyciu nie zdradzilam mojego chlopaka bardzo go kocham, on tez nie wierzy temu typowi, wroźko moje pytanie jest takie czy ten typ to wszystko zmyslil z tym cmokiem i przytuleniem? prosze o odpowiedź , ja jestem kasia urodzona 02.11.1990 rok

Gość dsadsads
hahahahahaha:):):):) sama nie wiesz czy zmysli czy nie?:):):):) a to dobre, nie moge;)

Gość onanieonaona
nie moge wyslac maila na podany adres :( czemu ??

ona11111111111111111111 Mam wrażenie że robisz sobie jaja. Wybacz ale chyba z deka przesadzasz -.-'

Gość Take it
Nocna wrózka!?

Gość kamila829346534
Witam, chciałabym poprosić o wróżbę. Kamila 15.03.1986 I zapytać kiedy wrócę na stałe do Danii? Jak się potoczą losy mojego biznesu, oraz jak będzie dalej wyglądał mój związek?

Take it Nie dopiero co z pracy wróciłam, i weszłam, jak co dzień zobaczyć co się dzieje, no ale ręce mi opadły i już chyba idę...

Gość Take it
Tu nie zaznasz spokoju ! Dzięsiątki ludzi liczy na Twoją porade, zamiast zabrać życie w garść. Jak się w coś bardzo wierzy to zawsze da sie zrealizować :) wystarczy optimizm i konsekwencja.

Take it Zdaję sobie z tego sprawę, zdawałam sobie też gdy zakładałam wątek, ale myślałam raczej, że ludzie będą pytać o poważne rzeczy. Wybacz, ale według mnie tego typu pytania są zwyczajnym brakiem szacunku dla mojej osoby, co niestety nie jest miłym doświadczeniem. Biorąc pod uwagę, że staram się jak mogę mimo iż pracuję codziennie po 12 godzin (dzisiaj wyjątkowo 16) i w sumie nie mam czasu na nic, Ale podjęłam się tego i staram się jakoś z tego wywiązywać, no ale jeśli widzę takie pytanie jak jedno z powyższych to nie wiem czy płakać czy śmiać się ;/

Gość kls
czeka na maila i docenia wszystkie rady :)

Gość kls
w końcu wróźba się sprawdziła i z 250 chętnych na dane stanowisko pracy wybrano właśnie mnie :)

Gość kls
ja nie mam żadnego powodu by narzekać. I nie rozumiem ludzi, którzy przychodzą tu i robią zadymę niech sobie robią na innych topicach

asderko wysłałam Ci e-mail, jeżeli znajdziesz czas prosiłabym o odp.

nie robie sobie jaj, myślałam,że potrafisz to odczytać ale jak nie to sorki, poprostu przykro mi a mozesz sprawdzic czy znajde prace? jesli tak to kiedy? kasia urodzona 02.11.1990 r.

Gość szz
Potrzebuję twojej wróżby ! Jestem w trudnym momencie mojego życia, pojawia się wiele przeszkód i wątpliwości. Czuje że cokolwiek nie zdecyduje, i tak zrobie źle. proszę o wróżbę : Jak potoczy się dalej moj związek? Edyta 21.08.93. i Jacek 20.07.92.